Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ !!!


Και σήμερα όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχαμε επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα στο ημίχρονο μερίδα οπαδών του παναθηναϊκού σπάζοντας τη πόρτα της θύρας 32 μπήκαν στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ και κατευθύνονταν προς την άλλη μεριά στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα, στη θύρα 20, πάνω από το πέταλο. Τους πέταγαν κροτίδες καπνογόνα και φωτοβολίδες. Εκ τύχης δεν είχαμε θύματα.
Η αστυνομία όταν είδε αυτούς τους κάφρους να πηγαίνουν προς τη μεριά των οπαδών του ΠΑΣ μπήκαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και έφτιαξαν μία πρώτη ζώνη προστασίας. (όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες) Οι κάφροι όμως συνέχιζαν και πέταγαν κροτίδες κ.α Μάλιστα εμείς από την 11 στην οποία βρισκόμουν και είχαμε πολύ καλή οπτική γωνία δεν ήταν λίγες οι φορές που καπνογόνα και κροτίδες σκάγανε πάνω ή και δίπλα στους ανθρώπους. Μετά από λίγο και ενώ κινδύνευε να σπάσει η αλυσίδα των ΜΑΤ μπήκε άλλη μία διμοιρία και απώθησε αυτούς τους κάφρους ή πιο σωστά δολοφόνους γιατί δολοφονικές προθέσεις είχαν. Ειλικρινά δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση, τη προηγούμενη αγωνιστική είχαμε τα σοβαρά επεισόδια με τους οπαδούς του Ατρόμητου όπου πήγανε κάποιοι οπαδοί κάτω από το πέταλο και άρχισαν πάλι να πετούν κροτίδες καπνογόνα κ.λ.π σήμερα πήγαν για κατά μέτωπο επίθεση.
Κάτι πρέπει να κάνει η διοίκηση του παναθηναϊκού γιατί και τις δύο αυτές φορές εκ τύχης δεν θρηνήσαμε θύματα.


Επίσης από ότι με πληροφόρησε ένας πολύ καλός μου φίλος έπαιξε άγριο ξύλο στο παιχνίδι Κερατσίνι Προοδευτική για τη Δ εθνική. Από ότι μου είπε εισέβαλαν στη θύρα των φιλοξενούμενων οπαδοί του Ιωνικού και συνεπλάκησαν με οπαδούς της προοδευτικής. Το παιχνίδι διεκόπη για 20 λεπτά.