Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Όπως γράφαμε και χτες το κουπόνι είναι μεγάλο, με τα κύπελλα να κατέχουν τη μερίδα του λέοντος. Έπειτα υπενθυμίζω ότι τη τετάρτη τα πρακτορεία θα είναι κλειστά για αυτό και παρακάτω όπως θα δείτε, υπάρχουν προτάσεις και για τα αυριανά παιχνίδια για κάποιον που θέλει να τα συνδυάσει με τα σημερινά. Βέβαια υπάρχει το ρίσκο ότι δεν έχουμε τα τελευταία νέα.

112 2 1,50
Είναι μόλις η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με την Ατλέτικο φέτος, περίμενα να φύγει ο Ρεσίνο και να ασχοληθώ ξανά μαζί της και νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Ο καιρός γαρ εγγύς. Το σημερινό παιχνίδι είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Ναι μεν πρόκειται για κύπελλο με διπλούς αγώνες, αλλά στη κατάσταση που είναι η Ατλέτικο με τους οπαδούς να είναι έτοιμους να κάνουν νέο ¨ντου¨ δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Ο Κίκε Φλόρες που παρουσιάστηκε επίσημα χτες, κατεβάζει τη βασική του ομάδα με σκοπό να περάσει νικηφόρα από την Μπαμπέγια ομάδα Γ’ κατηγορίας και να επανέλθει κάπως η ηρεμία στην ομάδα. Νομίζω ότι στη παρούσα φάση δεν μπορούσε να τύχει κάτι καλύτερο στην Ατλέτικο για το νέο της ξεκίνημα.

Όσον αφορά τα αυριανά έχω ξεχωρίσει τα εξής τρία παιχνίδια,

144 2 1,60
Με τη λογική ότι ο Εργοτέλης θα κατεβάσει βασικούς. Καλή και η απόδοση, άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τις εταιρίες του εξωτερικού.

158 1 1,65
Η Χάκεν θέλει νίκη και μόνο νίκη και παράλληλα να χάσει βαθμούς η Κάλμαρ στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια προκειμένου να πάρει εκείνη τη τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Europa League, καθώς στο κύπελλο αναμετρόνται οι ΑΙΚ με τη Γκέτεμποργκ πράγμα που σημαίνει ότι και η τέταρτη θέση οδηγεί στο Europa League, η Γκέφλε είναι παντελώς αδιάφορη, είναι φανερό ότι τα έχει παρατήσει και περιμένει καρτερικά τη λήξη της σεζόν. Η Χάκεν διαθέτει δυνατή έδρα (8-4-2). Οπότε πάμε στον άσσο σε μία πολύ καλή απόδοση. Η απόδοση του άσσου ήδη έχει αρχίσει να πέφτει σε πολλές εταιρίες, το 1,65 του ΟΠΑΠ είναι αποδεκτό.

173 2 1,55
Γεμάτη ορατά φαβορί η Αυστρία αυτή την αγωνιστική, προσωπικά όμως θα κρατήσω μόνο το διπλό της Ραπίντ Β. Η Κάρντεν βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας μετρώντας μόλις μία νίκη σε δώδεκα αγωνιστικές. Διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Προέρχεται πάντως από δύο ισοπαλίες κόντρα σε Κάπφενμπεργκ (1-1) και Νέουσταντ (0-0). Από την άλλη η Ραπίντ έχοντας δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, τα πάει αρκετά καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Στο Europa League μπορεί τη τελευταία αγωνιστική να ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 στην έδρα της Χάποελ επειδή κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι νίκησε το Αμβούργο και έφερε ισοπαλία στην έδρα της Σέλτικ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη τρίτη θέση, 5 βαθμούς μακριά από τη κορυφή. Μετρά 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια, επιστρέφει και από τιμωρία ο Γιέλαβατς (10/4), η προϊστορία είναι υπέρ της. Οπότε πάμε στο διπλό. Να πούμε ότι το 1,55 του διπλού είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν για το διπλό. Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι στη Stan James το διπλό είναι στο 1,44 και στη bwin στο 1,50.

Καλή τύχη.