Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟ Α.Τ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! (συνεχή update)


Πριν από λίγο δύο άτομα τα οποία επέβαιναν πάνω σε μία μηχανή γάζωσαν το αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για 4 αστυνομικούς τραυματίες. Ο ένας εκ των οποίων σοβαρά καθώς τραυματίστηκε στο θώρακα. Οι τραυματίες μεταφέρονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στον ερυθρό σταυρό. Στο σημείο της επίθεσης έχει φτάσει η σήμανση και η αντιτρομοκρατική. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από την Ελλάς.
update (22:30): Νεότερες πληροφορίες μιλούν για 5 αστυνομικούς τραυματίες και όχι για τέσσερις.
update (22:45) : Οι ένας που είναι σοβαρά τραυματισμένος έχει μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ενώ στον Ερυθρό Σταυρό έχουν μεταφερθεί η σοβαρά τραυματισμένη αστυνομικός και οι άλλοι δύο που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα σε πόδι και ωμοπλάτη αντίστοιχα. Επίσης οι δράστες έριξαν και χερομβοβίδα.
update (23:00) : Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας οι τραυματίες αστυνομικοί είναι τέσσερις. Δύο δόκιμοι και δύο ειδικοί φρουροί. Του ενός η κατάσταση είναι σοβαρή καθώς όπως προείπαμε έχει δεχθεί σφαίρα στο θώρακα. Επίσης ανάμεσα στους τραυματίες η μία είναι γυναίκα.
update (23:15) : Τους τραυματίες στον Ερυθρό σταυρό επισκέπτεται αυτή την ώρα η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αλλά και ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Αυτή τη στιγμη χειρουργείται η γυναίκα αστυνομικός και ο αστυνομίκος που μεταφέρθηκε στο 401. Πάνω από 90 κάλυκες βρέθηκαν στο τόπο του εγκλήματος.