Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ


Καλημέρα, μετά τις ''σφαλιάρες'' του Σαβ/κου όπου ειλικρινά έχασα το μέτρημα για τα σημεία τα οποία σπάσανε. Μιλάμε ότι χάθηκαν τεράστια ποσά. Εμείς εδώ τη Κυριακή τη ψυλλιαστήκαμε τη δουλειά γι αυτό και πρότεινα όπως είδατε μόλις δύο παιχνίδια το όβερ της Γιουνγκ Μπόις και τον άσσο της Εστουδιάντες. Τα οποία και πέρασαν. Δυστυχώς μας χάλσασε το ταμείο η Κροατία στο μπάσκετ που έχασε με 8 πόντους διαφορά από τη Γαλλία ενώ το αβάντζο που είχε ήταν στο 6,5. Όσοι είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν πως χάθηκε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Το στοίχημα είναι και λίγο θέμα τύχης. Σήμερα έχουμε τη μεγάλη πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι κάθε φίλαθλος ανά την Ευρώπη ανυπομονεί να δει το σεντόνι να κουνάει.
Στοιχηματικά τώρα τα μισά παιχνίδια έχουν ορατό φαβορί ή μάλλον ξεκάθαρο φαβορί και γι αυτό έχουν πολύ μικρές αποδόσεις τόσο στον οπαπ όσο και στις εταιρίες του εξωτρικού. Και απλά προσφέρονται για αυτούς που πάνε για τα λεγόμενα τοκογλυφικά δελτία και έχουν φυσικά και το ανάλογο κεφάλαιο. Αλλά ας περάσουμε να πάρουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα.

107 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΠΟΕΛ 1 1,10 Χ 5,75 2 14,00
Πολλά με λίγα. Το Βιθέντε Καλντερόν θα κατηφορίσει. Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να πάρει κάποιο καλό αποτέλεσμα η κυπριακή ομάδα.

108 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΤΣΣΚΑ Μ. 1 1,75 Χ 3,30 2 3,60
Το παιχνίδι θέλει προσοχή. Σίγουρα το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι αλλά οι φιλοξενούμενοι θα έχουν νέο προπονητή καθώς τη περασμένη εβδομάδα απολύθηκε ο Ζίκο και ανέλαβε τα ηνία της ομάδα ο Χουάντε Ράμος. Νομίζω είναι καλύτερα να μείνουμε μακριά.

109 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΟΡΝΤΟ 1 1,45 Χ 3,50 2 5,50
Εδώ δεν σας κρύβω ότι είχα αποφασίσει να παώ στον άσσο αλλά το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής με αποτρέπει αφού από τη Μεγάλη κυρία θα λείψουν οι τραυματίες Ντιέγκο, Ντελ Πιέρο αλλά και ο τιμωρημένος Κελίνι. Επίσης από την αρχή της χρονιάς λείπουν οι Γκριγκέρα, Σισόκο και Σαλιχάμιτζιτς. Από την άλλη η Μπορντό θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Αμφότερες οι ομάδες νίκησαν το σαβ/κο για τις εγχώριες διοργανώσεις και έχουν ανεβασμένο το ηθικό τους. Δεν αποκλείω να γίνει καμία έκπληξη.

110 ΖΥΡΙΧΗ ΡΕΑΛ 1 9,00 Χ 4,75 2 1,20
Πολλά με λίγα. Περιττό να πούμε το οτιδήποτε.

111 ΜΑΚΑΜΠΙ ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. 1 5,75 Χ 3,45 2 1,45
Η Μπάγερν πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Ντόρτμουντ την οποία και σκόρπισε στους 5 ανέμους νικώντας την με το επιβλητικό 5-1. Ίσως είναι η αρχή της ανάκαμψης για την ομάδα του Μονάχου. Σήμερα ξεκινά βασικός και ο Ριμπερί και ο Ρόμπεν. Οπότε όπως καταλαβαίνετε αν η Μπάγερν παίξει σοβαρά και δεν υποτιμήσει τους Ισραηλινούς θα πάρει το τρίποντο. Το διπλό παίζεται πάρα πολύ και η απόδοση του κατρακυλά.

112 ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΙΛΑΝ 1 2,20 Χ 3,10 2 2,70
Εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, δεν μπορώ να αποκλείσω εύκολα κάποιο σήμειο. Πάντως όσο και αν φανεί παράξενο σε κάποιους, αν επέλεγα κάτι αυτό θα ήταν το Χ-2. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Λεονάρντο παίζει το κεφάλι του ύστερα και από τη νέα γκέλα στην έδρα της Λιβόρνο.

113 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1 5,50 Χ 3,55 2 1,45
Η Μπεσίκτας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα μετρώντας μόλις μία νίκη στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ βαρύ μετά την ήττα με 3-0 από τη Γαλατασαράι. Από την άλλη οι μπέμπηδες του Σερ Άλεξ προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 1-3 μέσα στην έδρα της Τότεναμ με 1-3. Εκτιμώ ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση στο στρατόπεδο των γηπεδούχων και να ξεκινήσουν με το δεξί τη διοργάνωση. Το διπλό παίζεται πάρα πολύ και η απόδοση του έχει πάρει τη κατιούσα. Ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο είναι ότι τη τελευταία φορά που η Μπεσίκτας αναμετρήθηκε με αγγλική ομάδα ήταν τη σεζόν 2006-07 και μέτρησε 8 μπαλάκια.

114 ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΡΤΟ 1 1,25 Χ 4,30 2 8,50
Το απόλυτο έχει στο πρωτάθλημα η Τσέλσι με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη η Πόρτο και αυτή ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με τη περσινή ομάδα καθώς στο φετινό μεταγραφικό παζάρι αποδυναμώθηκε πολύ. Λογικά η Τσέλσι θα το πάρει το παιχνίδι.

701 2 1,75 (+1,5)
Το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου που θα κρίνει και τη πρωτιά. Οι Γάλλοι είναι μία αθλητική ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Όλοι οι παίχτες θα πηδήξουν για το ριμπάουντ, για να ρίξουν τάπα θα τρέξουν, θα μαρκάρουν και στην επίθεση βγάζουν μία ωριμότητα. Από την άλλη η εθνική μας ομάδα με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Ρωσία στα υπόλοιπα έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ. Εκτιμώ ότι είμαστε σε θέση να πάρουμε το παιχνίδι και τη πρωτιά του ομίλου.

Καλή επιτυχία !!!