Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Πολλά τα παιχνίδια για σήμερα με τα φώτα βέβαια να πέφτουν που άλλου, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Αγγλία κυνηγώντας το θαύμα. Πέρα από το Τσάμπιονς Λίγκ έχουμε και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Ας μην χρονοτριβούμε όμως άλλο και ας περάσουμε κατ ευθείαν στη προτεινόμενη τριάδα.

100 2 1,55
Διαιτητής : Χάουγκε
Αν και κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι και 20 λεπτά πριν το τέλος κατέρρευσε με αποτέλεσμα να δεχτεί 2 γκολ και να φτάσουμε έτσι στο τελικό 3-1. Η ρώσικη ομάδα ουσιαστικά πλήρωσε την απειρία της σε τέτοιες διοργανώσεις. Και στο πρωτάθλημα όμως το τελευταίο καιρό παρουσιάζεται ντεφορμέ. Είναι βέβαια ομάδα με ταχύτητα και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κοντράρει την ομάδα του Μουρίνιο αλλά η Ίντερ που προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία με τη Μπαρτσελόνα θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Το Σάββατο έχασε 1-0 από τη Σαμπντόρια αλλά οι περισσότεροι στο Μιλάνο έχουν στρέψει τη προσοχή τους στο αποψινό παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ομάδα του Μιλάνου θα βρει τον τρόπο και θα πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

110 2 1,85
Διαιτητής: Έρικσον
Από τη μία η Ρέιντζερς δεν μπορεί να κερδίσει ομάδες όπως η Αμπερντίν και η Κλιμάρνοκ και από την άλλη η Σεβίλλη οδεύει από νίκη σε νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη τη προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε άνετα με 2-0 την Ουνιρέα ενώ η Ρέιντζερς πήρε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Στουτγάρδης. Βέβαια το αποτέλεσμα την κολακεύει ιδιαίτερα θα έλεγα καθώς δεν το άξιζε. Να πούμε επίσης ότι ο Χιμένεθ στο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο ξεκούρασε τρεις παίχτες (Ζοκορά, Περότι, Αντριάνο) προκειμένου να τους έχει φρέσκους στο αποψινό παιχνίδι. Η φετινή (περιορισμένων δυνατοτήτων) Ρείντζερς είναι στα μέτρα της Σεβίλλης και οι Ισπανοί πάρουν σήμερα το τρίποντο τότε έχουν και το πρώτο λόγο για τη πρόκριση. Κατά συνέπεια λοιπόν, πάμε στο διπλό στην απόδοση του 1,85.

153 2 1,80
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με τους φιλοξενούμενους να είναι στη δεύτερη θέση με (7-3-3) ενώ οι γηπεδούχοι στη προτελευταία με (1-4-7). Η νεοφώτιστη Χέις αν και είναι ακόμα νωρίς φαίνεται ότι θα παίξει ρόλο ασανσέρ μιας και όπως ανέβηκε έτσι θα ξανά πέσει, πρόκειται ίσως για την πιο αδύναμη ομάδα στη φετινή κόνφερενς με τα οικονομικά της να μην είναι και τόσο καλά. Από την άλλη ενισχυμένη Κέτερινγκ στοχεύει σε μία θέση στα πλέι οφ, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αν εκμεταλλευτεί τις εμφανείς αδυναμίες της Χέις θα πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης. Το 1,80 δεν είναι κακό σαν απόδοση.

Καλή τύχη !!!