Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΣ ΑΝΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ

Τελικά δεν άντεξε. Θα ήταν θαύμα να έφευγε μέσα από αυτή την έδρα κόντρα σε αυτή την ομάδα χωρίς να δεχτεί γκολ. Όπως συνηθίζω να λέω η ομάδα της Άρσεναλ ή πιο σωστά ο τρόπος παιχνιδιού της είναι για να διδάσκεται σε σεμινάρια. Βλέπαμε κάτι τρυγονάκια κάτι 1-2 και παθαίναμε πλάκα χώρια την άριστη τεχνική κατάσταση που έχουν οι παίχτες της. Όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό που θα πω, θα ήταν άδικο αν έμενε το 0-0. Το γήπεδο είχε κατηφορίσει, όσο δε περνούσε η ώρα οι παίχτες του Ολυμπιακού έμεναν από δυνάμεις σε αντίθεση με τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ όπου δεν είχαν πρόβλημα.
Έτσι στο 78’ ο Φαν Πέρσι έκανε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Στο 86’ ο παιχταράς που λέγεται Αρσάβιν έκανε το 2-0 με ένα φοβερό τακουνάκι έστω και αν ήταν από θέση οφ-σαιντ. Εκεί στο λιμάνι πρέπει πάντως να ανάψουν καμία λαμπάδα στο Νικοπολίδη γιατί αν δεν ήταν αυτός πολύ φοβάμαι ότι θα είχαμε νέο ρεκόρ από τον Ολυμπιακό μετά το θρυλικό 7-0 από τα δεύτερα της Γιουβέντους.
Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα καθώς η Σταντάρ ισοφάρισε στο 90’ την Αλκμάαρ και έτσι ο Ολυμπιακός παρέμεινε στη δεύτερη θέση και πλέον όλα παίζονται στα δύο παιχνίδια με τη Στντάρ Λ.