Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ SUPERLEAGUE BY BETSECRET (ΜΕΡΟΣ 3ο)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:
Ο Πανθρακικός πέρσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, μία ομάδα που θαυμάσαμε όλοι. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έφυγε ο Φεράρα από το πάγκο και τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου. ήρθε μία ντουζίνα παίχτες ενώ αποχώρησαν πένετ βασικοί παίχτες με πρώτο και καλύτερο τον Ριέρα. Τους παίχτες που πήρε προσωπικά δεν τους γνωρίζω και δεν έχω άποψη αλλά εγώ εκτιμώ ότι βγαίνει αποδυναμωμένος. Μένει να δούμε αν θα φανεί και σ\το γήπεδο αυτό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Με νέο προπονητή και με καλές μεταγραφές ξεκινάει ο Πανιώνιος τη φετινή σεζόν. Έτσι στο πάγκο θα κάθεται ο Φερέρα (ο πρώην του Πανθρακικού) τη θέση του Λίνεν. Απο τους αποκτηθέντες ξεχωρίζουν οι Μπάλαμπαν, Ριέρα, και Καστελόνε. Από την άλλη βέβαια αποχώρησαν ο Μάκος, ο Κρέσιτς, Ντελούρα, Μπάρκογλου, Κουτσόπουλος, Κοιλιάρας και Χετεμάι. Αν βρουν τη χημεία οι Εστογιάνοφ, Ρεκόμπα, Ριέρα και Μπάλαμπαν θα δούμε πολλά πράγματα από τον πανιώνιο.

ΠΑΟΚ :
Πολλές και καλές μεταγραφές έκανε ο ΠΑΟΚ και η ενίσχυση της ομάδας είναι δεδομένη. Έχει ανέβει κατά πολύ σε ποιότητα σε σχέση με πέρσι. Λοιπόν έχουμε και λέμε ο Ζαγοράκης έφερε στο ΠΑΟΚ τους Κουτσιανικούλη, Φιλομένο, Τσιρίλο, Γωτάκης, Παπάζογλου, Βιτόλο, Κρέσιτς και τον Αμπουμπαγκαρί. Στον αντίποδα αποχώρησαν οι αρκετοι παίχτες όπως ο Μπακαγιόκο, ο Ηλιάδης,ο Χούτος, ο Λάκης ο Μπαλάφας, ο Κωσταντινίδης κ.α . Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά....

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
Επέστρεψε στα σαλόνια της Α Εθνικής έπειτα από 5-6 χρόνια και φρόντισε να ενισχυθεί ώστε να μην γίνει ομάδα ασανσέρ. Απέκτησε ούτε λίγο ούτε πολύ 15 παίχτες. Από τους οποίους ξεχωρίζουν ο Ελευθερόπουλος που επέστρεψε στην ελλάδα, ο Κώτσιος, ο Μενδρινός, ο Κανακούδης, ο Μπακαγιόκο, ο Ανδράλας, ο Ντιμπαλά και ο Βαγγελής. Να πούμε επίσης ότι θα έχει και νέο προπονητή στο πάγκο το Γιώργο Παράσχο. Δεν πιστεύω ότι θα πέσει το ρόστερ του ΠΑΣ είναι γεμάτο, υπάρχει ενθουσιασμός στο κόσμο και πιστεύω ότι θα έχει μία άνετη παραμονή.

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ :
Ήρθαν ένα σωρό παίχτες οι μερικοί εξ αυτών αγνώστου προελεύσεως, τι ρόλο βαράνε ειλικρινά δεν ξέρω. Θα έβαζα ένα μεγάλο ερωτηματικό. Να προσθέσω επίσης ότι ήρθε στην Ξάνθη στην ομάδα της καρδιάς του όπως είπε ο Λουστιάνο για να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Με τη σφραγίδα του
www.Betsecret.net