Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια τέτοια μέρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να μιλάμε για στοίχημα ή ακόμα πόσοι από εσάς θα ασχοληθούν με αυτό. Τέλος πάντων , το κουπόνι έχει ενδιαφέρον υπάρχουν πολλά σημεία που φαίνονται καλά, μένει να δούμε πόσα από αυτά θα περάσουν. Για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα.

229 1 1,55
Η Μπάγερν με τη βοήθεια του διαιτητή απέσπασε 1-1 από τη Χόνφεχάιμ στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν έπαιξε καθόλου καλή μπάλα με τον Φαν Χααλ να θυμίζει Τεν Κάτε και να βάζει το Πράντιτς αριστερό μπακ. Σήμερα η ομάδα της Βαυαρίας θα έχει 2 σημαντικές επιστροφές τους Κλόζε και Ριμπερί ενώ πρεμιέρα αναμένεται να κάνει και ο Τίμοστσουκ. Από την άλλη ούτε η Βέρντερ έδειξε τίποτα το σπουδαίο με μία άμυνα που θύμιζε παιδική χαρά έχασε δίκαια από τη Φρανκφούρτη με 2-3. Το μόνο θετικό για το σημερινό παιχνίδι είναι ότι επιστρεφει ο Νάλντο οπότε θα συμαζέψει όσο είναι δυνατό κάπως την άμυνα. Θα εμπιστευτώ τη Μπάγερν σήμερα και πιστεύω ότι θα κάνει σεφτέ.

233 2 2,00
Όσοι διαβάσετε παρακάτω το αφιέρωμα που ετοίμασα για τη Πρέμιερ Λιγκ θα καταλάβετε πολυ απλά γιατί πάω στο διπλό. Η διαφορά ποιότητας των ομάδων είναι τεράστια.

327 2 1,45
Πάμε και στο Βέλγιο εκεί όπου η Ρόζελαρ αντιμετωπίζει τη Σταντάρ. Μία Σταντάρ που ακόμα νίκη δεν έχει πετύχει στο πρωτάθλημα. Σήμερα ωστόσο υπάρχουν οι ιδιανικές συνθήκες για να την πετύχει καθώς αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ο Μποκανί και ο Γιοβάνοβιτς ξέχασαν τη μπάλα που ήξεραν. Κατά συνέπεια διπλό.

Καλή τύχη !!!