Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του betsecret, το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας μόνο Αύγουστο δεν θυμίζει. Χειμώνα θα έλεγα. Πρεμιέρα κάνουν οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, η Γαλλία (Α και Β), η Γερμανία (Α και Β), η Σκωτία (Α,Β και Γ) αλλά και η Τουρκία. Ήδη έχει ανέβει και το αφιέρωμα που είχα ετοιμάσει για τη Γερμανία και αξίζει νομίζω το κόπο να του ρίξετε μία ματιά. Για σήμερα έχω επιλέξει μόνο μία δυάδα, όπως θα δείτε τη Γερμανία την αφήνω στην άκρη θέλω να δω πρώτα τις ομάδες αυτή τη πρώτη αγωνιστική, ώστε να μπορέσουμε να εξάγουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

310 2 2,05
Θα ξεκινήσω τις σημερινές προτάσεις από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από το παιχνίδι Λε Μαν Λυών. Στο στρατόπεδο της Λυών άλλη λέξη πέρα από το πρωτάθλημα δεν υπάρχει. Ο πρόεδρος Ολάς θέλει να δει πάλι την ομάδα να ανακτά τα σκήπτρα του πρωταθλητή από τη Μπορντό. Βέβαια το ερώτημα είναι κατά πόσο η ομάδα θα επηρεαστεί από την απώλεια του Ζουνίνιο ο οποίος ήταν ο φυσικός ηγέτης της ομάδας. Ένας παίχτης που τις δύσκολες στιγμες έπαιρνε την ομάδα στις πλάτες του. Αποχώρησαν επίσης και η Κειτά και Μπενζεμά. Από τη πώληση αυτών των δύο μπήκαν στα ταμεία περίπου γύρω στα 45,000,000 εκατ. Ευρώ. Έτσι η Λυών απέκτησε τον παιχταρά Μπαστός από τη Λιλ , τον Λισάνδρο Λόπεζ από τη Πόρτο, το Σισόκο επίσης από τη Πόρτο αλλά και το Γκομίς από τη Σεντ Ετιεν. Ξόδεψε πάνω από 80,000,000 εκατ ευρώ για αυτές τις μεταγραφές. Κατά την άποψη μου δεν βγαίνει και τόσο χαμένη όσο λένε οι περισσότεροι, από το μεταγραφικό παζάρι. Αφού ο Μπαστός μπορεί να καλύψει αγωνιστικά το κενό του Ζουνίνιο, θα λείπει βέβαια η προσωπικότητα του Ζουνίο αλλά και ο Λισάνδρο Λόπεζ μπορεί να καλύψει το κενό του Μπενζεμά στην επίθεση. Καλή και η προσθήκη του Σισόκο στα μετόπισθεν. Από την άλλη η Λε Μαν και φέτος όπως και πέρσι όταν είχε πουλήσει το μισό κορμό της αποδυναμώθηκε όχι τόσο αλλά αποδυναμώθηκε. Πιστεύω ότι η Λυών είναι σε θέση να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Λε Μαν και μπει έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα. Ήδη το διπλό είναι σε πτώση σε πολλές εταιρίες ενώ και στο ανταλλακτήριο που κοιτάζω έχει πάρει και εκεί ‘’παιχνίδι’’.

298 2 1,50
Η Σάλτσμπουργκ μετά τη πρόκριση τη τετάρτη επί της Ντιναμό επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις εκεί όπου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρά δύο νίκες και μία ήττα. Από την άλλη η Μάτερσμπουργκ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και φέτος θα παλέψει για τη παραμονή δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα μετρώντας ήδη δύο ήττες στα τρία παιχνίδια. Λογικά οι πρωταθλητές, με ανεβασμένο το ηθικό τους αναμένεται να περάσουν νικηφόρα από την ούτως η άλλως ευάλωτη έδρα της Μάτερσμπουργκ .

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
236 Χ 3,20 2 3,20
226 Χ 4,00 2 6,50
285 Χ 3,80 2 5,00
315 Χ 3,00 2 3,75

Αυτά από εμένα και τα λέμε πάλι αύριο.