Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Αυτός δεν ήταν παναθηναικός, ήταν ομάδα Γ εθνικής που απλά είχε το τριφύλλι στο στήθος....

Βαριά ήττα χθες για την ομάδα του παναθηναϊκού με 3-1 στην κατά τα άλλα φιλόξενη Πράγα. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα μιας και πρέπει να κερδίσει με 2-0 για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η ευθύνη για τη χθεσινή τραγική εμφάνιση την έχει αποκλειστικά ο Τεν Κάτε. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και αυτά εμείς εδώ τα γράφαμε από πέρσι. Για να μην μας πείτε μετά Χριστό προφήτες τα γραπτά μένουν.
Έλεγα πως είναι δυνατόν να μείνει ένας πλήρως αποτυχημένος προπονητής για να φτάσουμε 28 Ιουλίου και να δούμε αυτό το έκτρομα, που θύμιζε παιχνίδι σε αλάνα.
Άμυνα παιδική χαρά και ανάπτυξη ανύπαρκτη. Έβλεπα αυτόν τον Κάντε χθες και έλεγα που τον βρήκαν ποιος είναι ο σκάουτερ που τον πρότεινε, να του δώσω τα συγχαρητήρια μου.
Μιλάμε αυτός ο παίχτης δεν έχει μυρωδιά από το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Αν και δεν μου αρέσει από το πρώτο παιχνίδι να βγάζω συμπεράσματα ωστόσο δεν βλέπω πως θα βελτιωθεί αυτός ο παίχτης. Από εκεί και πέρα ο Βύντρα θύμισε τις παλές εποχές καμία σχέση με πέρσι. Γενικά δεν μπορείς να παρατάσεις μία αμυντική γραμμή με νέους παίχτες σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αντίθετα ο Μίασμπιρ μου έδειξε καλά στοιχεία όπως και ο Λέτο που ακόμη δεν έχω καταλάβει το λόγο που δεν έπαιξε βασικός και προτιμήθηκε ο Γκάμπριελ.
Αρκετά καλός ήταν και ο Σαλπιγγίδης αλλά αυτός που για ακόμη μία φορά τράβηξε το κουπί ήταν ο Καραγκούνης. Καλύτερα να μην σκεφτόμαστε τι θα γίνει αν τραυματιστεί
Εν κατακλείδι, ο παναθηναϊκός έχει ελπίδες να περάσει αφού ο αντίπαλος είναι της πλάκας και μπορεί άνετα να κερδίσει και να περάσει. Νομίζω ότι ήταν καλό που έχασε ο παναθηναϊκός για να αποτελέσει αυτό ένα ηχηρό ράπισμα στους ιθύνοντες της ομάδας. Η μεγαλύτερη μεταγραφή πάντως για τον παναθηναϊκό φέτος θα ήταν η απομάκρυνση του Τεν Τεν.

Εμείς θα είμαστε πάλι μαζί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα μέσα από ένα ανανεωμένο και τελείως διαφορετικό site. Ήδη ετοιμάζονται τα αφιερώματα για τα πρωταθλήματα που ξεκινάνε και άλλα πολλά που θα τα δείτε. Λογικά από Παρασκευή 5 Αυγούστου θα ξανά αρχίσουμε να μπαίνουμε σε στοιχημάτικους ρυθμούς.