Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

O Λέτο στο παναθηναϊκό ή κόλπο manager ; (Διαβάστε παρακάτω και το αγγλικό δημοσίευμα)


Σύμφωνα με δημοσίευμα του εγκυρότατου βρετανικόυ site skysports.com ( μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία) επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που ήθελαν το παναθηναϊκό να κυνηγά το Λέτο. Ο ίδιος ο παίχτης δήλωσε ότι είναι κοντά στο παναθηναϊκό και ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.
Εν συνεχεία πρόσθεσε ότι κατά 90% θα είναι παίχτης του παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν. Παράλληλα έβγαλε και μία πικρία για τον ολυμπιακό λέγοντας ότι δεν κινήθηκαν να τον αγοράσουν. Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 3,5 εκατ. Ευρώ και ο παίχτης θα λαμβάνει χωρίς τα bonus πάνω από 1 εκατ ευρώ.
Προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι και είμαι επιφυλακτικός, αυτό με έχει διδάξει το παρελθόν. Το όλο σκηνικό μπορεί να είναι και κόλπο manager προκειμένου να πιέσουν τον Ολυμπιακό προς μία κατεύθυνση. Σίγουρα από την άλλη ο παναθηναϊκός μετά από τόσες σφαλιάρες πρέπει να κάνει μία μεταγραφή που να προκαλέσει.
Επίσης είναι γνωστό ότι η Λίβερπουλ έχει βγάλει στο σφυρί πολλούς δανεικούς προκειμένου να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία και γιατί πολλοί από αυτούς δεν έχουν και πολλές ελπίδες να πάρουν άδεια εργασίας. Ας υπογράψει πρώτα και ας μιλήσουμε ύστερα. Και αν θέλετε τη γνώμη ο Ολυμπιακός δεν θα στεναχωρηθεί και πολύ αφού στη θέση του Λέτο μπορεί να παίξει και ο Ζαιρί.
Κλείνοντας όλα συνηγορούν ότι ο Λέτο θα είναι παίχτης του παναθηναϊκού αλλά πρέπει αν περιμένουμε να πέσουν και υπογραφές γιατί ως τότε δεν ξέρεις κανείς τι μπορεί να συμβεί.