Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΤΑΜΕΙΟ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ


Μας πέρασε η χθεσινή τριάδα με Οντ Γκρέλαντ χ2, Μόλντε και Ουρακάν και οδηγηθήκαμε στο ταμείο. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το χθεσινό κουπόνι ότι ήταν αρκετά βατό, αφού από τα σημεία που είχαν παιχτεί πέρασαν με μόνη εξαίρεση την Αίγυπτο που έχασε 0-3 από τις ΗΠΑ και μάλιστα σε αυτό τον όμιλο υπήρξε τριπλή ισοβαθμία και πέρασαν οι ΗΠΑ χάρη στη διαφορά τερμάτων( είχαν ένα γκολ παραπάνω). Έτσι τη τετάρτη έχουμε το Ισπανία – ΗΠΑ και τη πέμπτη Βραζιλία – Αφρική. Πολλά με λίγα… Καταλαβαίνετε ποιος θα είναι ο τελικός.
Προσωπικά χτες παρακολούθησα το Τενερίφη Καστεγιόν, 1-2 το τελικό αποτέλεσμα. 1 ημίχρονο 2 τελικό αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα αδικεί κατά πολύ τη Τενερίφη. Ήταν πολύ ανώτερη με πολλές κλασσικές ευκαιρίες χαμένες και έτυχε σε ένα τερματοφύλακα που είχε κατεβάσει ρολά. Έτσι στο 90+1 σε μία αντεπίθεση η Καστεγιόν σκόραρε και έκανε το 1-2 στερώντας τη πρωτιά από τη Τενερίφη. Παρ όλα αυτά η Τενερίφη πήρε μία πρωτιά, στους σκόρερ . Μιας και ο Νίνο πέτυχε το πρώτο γκολ και με 29 γκολ συνολικά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ένας παίχτης τον οποίο χαίρεσαι να βλέπεις, είναι ο επιθετικός που θα ήθελε ο καθένας στην ομάδα του. Γρήγορος με άριστη τεχνική κατάρτιση, με πολύ καλό κοντρόλ και με ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Σήμερα το κουπόνι περιλαμβάνει μόλις 2 παιχνίδια και δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε σοβαρά, ουσιαστικά περιμένουμε τη τετάρτη όπου υπάρχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω.