Τρίτη 5 Μαΐου 2009

H ώρα της κρίσης για Μάντσεστερ και Άρσεναλ

Βρισκόμαστε δυο μόλις βήματα πριν το μεγάλο τελικό στης 27 Μάιου στο Ολίμπικο. Σήμερα θα μάθουμε ποια εκ των Μάντσεστερ ή Άρσεναλ θα βρεθεί στο τελικό. Το συγκεκριμένο παιχνιδι θα είναι και το μόνο που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά καθώς στο υπόλοιπο κουπόνι δεν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον.
Οι κανονιέρηδες καλούνται να ανατρέψουν 1-0 του Ολτ Τράφορντ προκειμένου να βρεθούν αυτοί στο τελικό. Οι παίχτες του Αρσεν Βεγκέρ έχουν ανεβασμένη τη ψυχολογία τους μετά την εντυπωσιακή νίκη με 0-3 στην έδρα της Πόρτσμουθ σε ένα παιχνιδι όπου πάλι έλαμψε το άστρο του Αρσάβιν, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι το πρόβλημα. Άλλη ομάδα η Άρσεναλ με Αρσάβιν και άλλη ομάδα δίχως αυτόν. Αμφίβολος δίνεται ο Φαν Πέρσι , με πιθανότητες να παίξει αλλά σίγουρα εκτος είναι οι Κλισί και Μπέντνερ, 50-50 να παίξει είναι και ο Σιλβέστρ.
Από την άλλη τώρα και οι κόκκινοι διάβολοι πέρασαν από την έδρα της Μίντλεσμπρο με 2-0 χάρη στα γκολ των Γκιγκς και Παρκ. Σε αυτό το παιχνιδι η Γιουνάιτεντ έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς προκειμένου να ξεκουράσει παίχτες εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο Σερ Αλεξ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Εβρά ενώ ο Ρίο Φέρντιναντ θα παίξει κανονικά. Η παράδοση σε αυτό το παιχνιδι είναι συντριπτικά υπέρ της Άρσεναλ με 55-17-24.

Στο δια ταύτα θα πάω με τους φιλοξενούμενους, δεν τους βλέπω εύκολα να χάνουν ειδικά αν δεν παίξουν κάποιοι παίχτες της Άρσεναλ, και ειδικά ο Φαν Πέρσι. Σίγουρα το παιχνιδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο αλλά σε αυτό το παιχνιδι η ομάδα που θα έχει το περισσότερο άγχος θα είναι η Άρσεναλ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Ροζέτι, ένας από τους καλύτερους, κατά τη προσωπική μου τουλάχιστον άποψη, διαιτητές στο κόσμο.