Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Καλημέρα σε όλους, χτες πέρασε άνετα ο άσσος της Μπαρτσελόνας με 4-0. Το γράφαμε και χτες ότι όντως το 1,40 αντιπροσώπευε τις δυσκολίες του αγώνα και ας είχε απέναντι της μια βάρια φανέλα. Ειλικρινά έτσι όπως ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα φοβήθηκα ότι θα μετρούσε και αλλά. Στα σημερινά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα του uefa αφού κατά τη προσωπική μου άποψη όλα τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά αμφίρροπα. Έτσι για σήμερα έχω επιλέξει μόνο τον άσσο της Λουκέρνης.

151 1 1,70
Ο θάνατος σου η ζωή μου – παιχνίδι καθαρό εξάπτοντο. (Παίζει ο τυφλός με τον μονόφθαλμο θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε). Από τη μια η Λουκέρνη είναι τελευταία ενώ η Βαντούζ είναι προτελευταία. Η απόσταση είναι μόλις 4 βαθμοί. Όπως γίνεται αντιληπτό η Λουκέρνη σήμερα θέλει πάση θυσία νίκη. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα θα έχει πρόβλημα. Τελευταία έχει ανεβεί κάπως αγωνιστικά εν αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οπού προέρχονται από 3 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Εκτος έδρας η Βαντούζ είναι επικώς τραγική με 10 ήττες σε 12 παιχνίδια, ακόμα τη χαρά της νίκης δεν την έχει γευτεί. Από την άλλη και η Λουκέρνη δεν λέει και τίποτα εντός έδρας αφού μέτρα 4-1-8. Στα καθαρά αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι θα έχουν 3-4 απουσίες και άλλες τόσες και οι γηπεδούχοι. Εντύπωση μου έχει κάνει το γεγονός ότι η απόδοση του άσσους πέφτει από την τρίτη στις εταιρίες του εξωτερικού, έχει φτάσει να παίζεται και πιο χαμηλά από το 1,70 του οπαπ.

Να πούμε κλείνοντας ότι αυτό το Σαβ/κο θα είναι λίγο διαφορετικό το κουπόνι μας από ότι το έχουμε συνηθίσει. Και αυτό διότι οι Άγγλοι έχουν πλήρη αγωνιστική και Σάββατο και Δευτέρα. Ενώ και αύριο Παρασκευή θα έχουμε ένα μεγάλο κουπόνι αφού θα έχει παιχνίδια της Β Ιταλίας, της Β Γαλλίας, της Α Αγγλίας, της Ιρλανδίας, 3 παιχνίδια για τη Σουηδία αλλά και κάποια αλλά διάσπαρτα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε πολύ δουλεία. Αυτά και για σήμερα και τα λεμέ πάλι αύριο.