Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Ταμείο χτες η δυάδα με Άρσεναλ(3,15) και Μποέμιαν (1,85). Δικαιωθήκαμε για το διπλό της Μποέμιαν θα έλεγα ότι ήταν ένα είδος στοιχηματικης ευκαιρίας διότι πολύ απλά το 1,85 ήταν πολύ μεγάλο σε σχέση με τη διαφορά ποιότητας των ομάδων. Επίσης οφείλουμε νομίζω ένα ευχαριστώ σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων που έδωσαν τον άσσο της Μάντσεστερ μόλις στο 1,35 και έτσι τον αποφύγαμε αφού όπως λέγαμε και χτες το 1,35 επ ουδενί δεν αντικατόπτριζε τη δυσκολία του αγώνα. Ας περάσουμε όμως στα φρέσκα, στα σημερινά παιχνίδια.

134 1 1,40
Μπορεί χτες να είπα ότι το 1,35 της Μάντσεστερ δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα σήμερα ωστόσο θα παίξω τον άσσο της Μπαρτσελόνα στο 1,40. Για πολλούς
λογούς. Ο πρώτος είναι ότι η Μπαρτσελόνα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση σε αντίθεση με τη Μπάγερν οπού προέρχεται από τη 5αρα από τη Βόλφσμπουργκ (εκπληκτικό το γκολ του Γκραφίτε, έκανε ας μην πω καλύτερα όλη την άμυνα της Μπάγερν). Έπειτα η Μπάγερν έχει σημαντικότατες απουσίες και αναφέρομαι στους Κλόζε και Λούσιο ενώ από την Μπαρτσελόνα θα λείψουν μόνο οι Αμπιντάλ και Μιλίτο. Και τέλος η Μπαρτσελόνα θέλει ένα σκορ ασφάλειας εν όψει της ρεβάνς στο Μονάχο. Σέβομαι απεριόριστα τη φανέλα της Μπάγερν αλλά δεν βλέπω να τη σώνει σήμερα όπως την έσωσε στο πρώτο αγώνα με τη Σπόρτινγκ. Ο άσσος παίζεται πάρα πολύ παντού και η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες. Το παιχνίδι καλύπτεται ζωντανά από το SAT 1. GERMANY για όσους έχουν δορυφορικό δέκτη φυσικά.

133
Αγγλικός εμφύλιος. Τα σχόλια νομίζω ότι είναι περιττά, σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι δύσκολο να κανείς κάποια πρόταση. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στη νίκη η Λίβερπουλ αλλά δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά. Εμένα η Λίβερπουλ με γεμίζει ως ομάδα περισσότερο από την Τσέλσι επίσης μην ξεχνάμε ότι η Λίβερπουλ παρουσιάζεται πολύ αξιόπιστη στην Ευρώπη. Η Τσέλσι σήμερα θα έχει και απουσίες αφού θα λείπουν οι, Κόουλ και Μποσίνγκουα, κατά πάσα πιθανότητα παίζει ο Ντρογμπά αλλά τίθεται το σύνηθες ερώτημα σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί. Στις εταιρίες του εξωτερικού είναι σε πτώση η απόδοση του άσσου, ενώ παίζεται αρκετά.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε !!!