Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update

Καλημέρα , το κουπόνι όπως έλεγα και χτες θα το χαρακτήριζα μέτριο με λίγα σημεία να ξεχωρίζουν. Όπως σας έλεγα και χτες ο καιρός σε Αγγλία και Γάλλια είναι κακός τα γήπεδα μοιάζουν με παγοδρόμια για αυτό και έχουν αναβληθεί αρκετά παιχνίδια και θα αναβληθούν και αλλά. Πάμε όμως τώρα να δούμε τα παιχνίδια που έχω επιλέξει για σήμερα ,

123 2 1,50
Ξεκινώντας να πω ότι η απόδοσή του 1,50 που δίνεται στο διπλό του παναθηναϊκού είναι μικρή θα έπρεπε να ήταν περίπου γύρω στο 1,60 (εκεί δηλαδή που παίζεται στο εξωτερικό κατά μ.ο). Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι κατά πάσα πιθανότητα εκτός πρωταθλήματος ,σήμερα θα έχει και απουσίες: Γκούμας , Σιμαο , Κλειτον έχω την αίσθηση τώρα που βγήκε μάλλον εκτός πρωταθλήματος θα πάρει κανένα φαλτσοσφυριγμα. Από την άλλη αντιμετωπίζει μια ομάδα ,η όποια παρουσιάζεται δυνατή όντος έδρας ,αποδίδει καλό ποδόσφαιρο αλλά έχω την αίσθηση ότι ο παναθηναϊκός θα περάσει νικηφόρα.

198 1 1,50

Κατ αρχήν να πούμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι του Αλικάντε .Η Χέρκουλες πάει πολύ καλά φέτος στο πρωτάθλημα είναι στην πέμπτη θέση με μία καλή έδρα στην οποία είναι αήττητη μετρώντας τέσσερις νίκες αλλά και πέντε ισοπαλίες
από την άλλη η Αλικάντε φέτος δεν τα πάει καθόλου καλά είναι η προτελευταία και μάλλον έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι τραγική όπου σε εννέα παιχνίδια δεν έχει ακόμα νίκη αλλά και συνολικά έχει μόλις μια νίκη σε 18 παιχνίδια .Ενδεικτικό επίσης είναι ότι η Αλικάντε έχει πτυχή μόλις 1 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια ενώ έχει και 7 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Να πούμε επίσης ότι και στη Χερκουλες διαμαρτύρονται έντονος για τη διαιτησία λέγοντας ότι τους κλέψαμε 6 βαθμούς .
Εγωιστικά δεν υπάρχουν απουσίες για τη Χερκουλες ενώ η Αλικάντε έχει μια μόνο απουσία .

128 X 3.20 2 2.85
Είναι πλέον φανερό πως η Νιούκαστλ παιρνάει κρίση .Μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Πολλά εσωτερικά αλλά και εξωαγνιστικα προβλήματα . Που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις από τις πάρα πολλές απουσίες (,Μπατ ,Βιντουκα ,Μαρτσινς , Μπεγε, Ν Ζογκμπια, Γκαθρι) , από το κόσμο που γκρινιάζει , από τους παίχτες που θελουν αν φύγουν από την ομάδα από την ανεπάρκεια της διοίκησης .Από την άλλη η Γουεστ Χαμ το τελευταίο καιρό έχει ανέβει πολύ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο , και σήμερα δεν έχει απουσίες .Σε πτώση το διπλό στις εταιρίες του εξωτερικού . Νομίζω κάτω από αυτές τις συνθήκες η Γουέστ Χαμ δεν χάνει , έχει περάσει και από δυσκολότερες έδρες .

148 1 1.45
Η Σκανθορπ βρισκεται στην εκτη θεση διαθετοντας δυνατη εδρα (6-3-2) ενω παρα λληλα διαθετει την τριτη καλυτερη επιθεση. Ειναι απο τις ομαδες που διεκδικουν με αξιωσεις τα μπαραζ ανοδου. Απο την αλλη η προτελευταια Χερεφορντ μετρα μολις 4 νικες στα 23 μεχρι στιγμης παιχνιδια ενω εκτος εδρας ... δεν κατεβαινει στο γηπεδο με 10 ηττες σε 12 παιχνιδια. Απουσιες σημαντικες δεν υπαρχουν για τις δυο ομαδες , στο εξωτερικο παιζουν τον ασσο της Σκανθορπ. Εμενα το μονο που με φοβιζει ειναι ο καιρος, τιποτε αλλο.

832 2 1.75
Είναι το παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του μπάσκετ ,το διπλό της Γκραβελιν κόντρα στο Στρασβούργο . Μεγάλο το αβαντάζ που έχει δοθεί στη Γκραβελιν (7,5 πόντοι) , αυτό βέβαια είναι υπέρ μας . Η Γκραβελιν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τα έχει πάει περίφημα (είναι πολύ καλή και στα εκτός έδρας παιχνίδια) με 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια είναι στη δεύτερη θέση σε αντίθεση με το Στρασβούργο που ναι μεν έχει καλή ομάδα αλλά έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και βρίσκεται στην ενάτη θέση. Οριακό το παιχνίδι οπότε το χάντικαπ μας καλύπτει.


Κλείνοντας να πω οτι και σήμερα θα υπαρξουν links για παρακολούθηση αγώνων μέσω live streaming .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!!