Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πολύ καλά πήγαμε χτες όπου είχαμε 3 στα 4 .Πιάσαμε το διπλό του παναθηναϊκού , το χ της Γουέστ Χαμ αλλά και το διπλό της Γκραβελιν (όταν το πρότεινα εγώ είχε αβάντζο 7,5 μετά η εταιρία το έκανε 3,5 ) και δυστυχώς χάσαμε τον άσσο της Χερκουλες όπου δέχτηκε το γκολ στο 45 απάντησε στο 55 και έκανε το 1-1 και στην επομένη φάση δέχτηκε το 1-2 , αυτό ήταν και το τελικό σκορ ενώ τέλος μας αναβλήθηκε η Σκανθορπ. Στα σημερινά ήδη έχουν ανέβει οι 11αδες από Ιταλία (όπως δίνονται από τη gazetta ) ,αποδόσεις σε πτώση αλλά και το τι παίζεται στο ανταλλακτήριο. Πάμε τώρα να δούμε και τις προτάσεις μας :

233 2 1,60
Η Ρεαλ δείχνει σιγά να θυμίζει ομάδα στη μετά Σούστερ εποχή , ανεβάζει στροφές , δεν έχει βαθμολογικά περιθώρια για άλλες γκέλες. Από την άλλη η Μαγιόρκα φέτος δεν τα πάει καλά είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην έδρα της δεν τα πάει καλά και το σημαντικότερο σήμερα θα έχει και απουσίες αφού θα της λείψει ο πρώτος σκόρερ μαζί με άλλους τρεις παίχτες , ενώ από τη βασίλισσα θα λείψουν οι μακροχρόνιοι ενώ επιστρέφουν οι Ιγκουαιν , Γκούτι.Το διπλό πέφτει αρκετά στο εξωτερικό.

253 2 1,40
Δεν έχω να πω πολλά , αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πόσες ομάδες μπορούν αν κοντράρουν τη Μπαρτσελονa σίγουρα πάντως μια από αυτές δεν μπορεί να είναι η Oσάσουνα . Που το μόνο που έχει υπέρ της είναι η πολύ καλή παράδοση που έχει με αντίπαλο τη Μπαρτσελονα με 10 νίκες -10 ισοπαλίες -10ηττες . Στα αγωνιστικά από την Οσασουνα λείπουν οι Σόλα , Ροβερσι, Ντάνι ενώ από τη Μπαρτσελόνα οι Μάρκες , Πουγιόλ (αμφίβολος λογά ίωσης ).
Και εδώ το διπλό παίζεται παρά πολύ , και η απόδοση του στις εταιρίες του εξωτερικού έχει πάρει την κατιούσα.

216 2 1.75
Καταρχήν να σας ενημερώσω για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ότι η απόδοση του διπλού έπεσε και στον όπα από 2,05 σε 1,75 . Και στο εξωτερικό είναι σε πτώση η απόδοση του διπλού ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει παιχτεί παρά πολύ το διπλό. Θα πάω και εγώ στο διπλό , ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα έπαιξε καλή μπάλα στο παιχνίδι κόντρα στη Καβάλα ενώ από την άλλη ο Εθνικός δεν είναι η ομάδα φόβητρο με μέτρια έδρα ,δεν πείθει με την απόδοση του όποτε πάμε στο διπλό .

846 1 1,75
Κλείνω τη σημερινή πρόταση με το παιχνίδι που έχω επιλέξει από το κουπόνι του μπάσκετ και είναι ο άσσος της Γρανάδα κόντρα στην Εστουδιαντες. Μια Γρανάδα όπου διαθέτει δυνατήέδρα είναι αήττητη εκεί ενώ από την άλλη η Εστουδιαντες έχει 6 ήττες σε 7 παιχνίδια εκτόςέδρας. Απουσίες δεν έχει καμία ομάδα.
Οσοι εχουν δορυφορο μπορουν να το δουν στο ANDALUCIA TV , εγω εκει το βλεπω.

Να σας ενημερώσω τέλος οτι το 240 Λας Πλμας-Κορδοβα έγινε χτες και ήρθε 0-0 , γιατί ειδα σήμερα να το προτείνουν ασσο .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!