Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλά μας πήγε η χθεσινή μέρα με 3 στα 4. Πιάσαμε το διπλό της Μπαρτσελόνα στην έδρα τςη Μπανταλόνα(1,75), την Μπορντώ(2,00) και τη Χίστον(1,75). Χάσαμε φαινομενικά το πιο δυνατό μας σημείο το διπλό της Καουντεμπιθ η οποία αν και προηγήθηκε ισοφαρίστηκε στο 78 . Επίσης δικαιώθηκα απόλυτα σε αυτό που είπα χτες ότι φοβάμαι και τα τρία φαβορί της Λίγκ 1 και πράγματι σπάνανε και τα τρία. Χτες που κοίταζα δεν υπήρχε site που να μην πρότεινε τουλάχιστον ένα από αυτά τα τρία παιχνίδια εμείς όχι μόνο δεν τα παίξαμε αλλά είπα ότι φοβάμαι ότι θα σπάσουν. Σε γενικότερη εικόνα το χθεσινό κουπόνι μετά τα παιχνίδια του Νησιού ήταν εκπληκτικό όλα τα φαβορί πέρασαν, όσοι πήγαν να παίξουν ένα <<διορθωτικό>> βραδινό δελτίο, μεταξύ αυτών και ο γραφών, σίγουρα θα οδηγήθηκαν στο ταμείο.
Χτες παρακολούθησα τόσο Πόρτο Ακαδεμικα όσο και το Ναντ Μπορντώ στο πρώτο η Πόρτο στο α ημίχρονο ήταν κακή 2-3 φάσεις αν έκανε , στο β ημίχρονο ανέβηκε έχασε 3-4 κλασσικές ευκαιρίες και τελικά πηρέ τη νίκη με ένα αυτογκόλ. Όσο για το δεύτερο η Μπορντώ ήταν ανώτερη αν και η Ναντ έχασε κάποιες ευκαιρίες στο 0-1 να ισοφαρίσει (τεραστία ανικανότητα των επιθετικών της) από την άλλη και η Μπορντώ έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο προσπάθησε να διατηρήσει το 0-1 και αν ερχόταν το 0-2 έχει καλώς , έχασε και καλές ευκραές , νομίζω δίκαιο το αποτέλεσμα και επαναλαμβάνω μου άρεσε η Μπορντώ.
Αυτά με τα χθεσινά πάμε τώρα στα σημερινά σε ένα μικρό κουπόνι και σε έκταση και σε επιλογές.

248 over 1.40
Και οι δυο ομάδες φέρνουν πολλά οβερ, ειδικά η Σπάρτα είναι η χαρά του Οβερ.
Επίσης και οι δυο ομάδες σκοράρουν με ιδιαίτερη ευκολία.
Όποτε καταλήγουμε στο οβερ.

250 2 1,70
Δε νομίζω ότι η Ίντερ θα κάνει τρίτη συνεχόμενη γκέλα. Προέρχεται από ένα κακό παιχνίδι κόντρα στη Κάλιαρι όπου κάλλιστα θα μπορούσε αν χάσει ενώ και στο κύπελλο παρόλο που έπαιζε με 10 παίχτες η Τζένοα δεν κατάφερε να βάλει γκολ στο 90λεπτο και χρειάστηκε την παράταση. Σήμερα από την Ιντερ απουσιάζουν οι Μουντάρι, Βιερα, και Στάνκοβιτς. Από την άλλη η Αταλάντα διαθέτει δυνατή έδρα με 6 νίκες σε 9 παιχνίδια , και σίγουρα δεν θα περάσει εύκολο μεσημέρι η Ίντερ αλλά πιστεύω ότι θα το τρίποντο σήμερα.
Στο εξωτερικό παίζουν το διπλό , και η απόδοση βρίσκεται σε πτώση.

741 2 1,75
Κλείνω με το παιχνίδι που έχω επιλέξει από το κουπόνι του μπάσκετ και είναι το διπλό της Λε Μαν στην έδρα της Ροάν. Η Λε Μαν προέρχεται από τη νίκη με τον Ολυμπιακό είναι καλύτερη ομάδα από τη Ροάν η όποια προέρχεται από τη συντριβή κόντρα στη Βισύ για το πρωτάθλημα όπου έχασε με περίπου 30 πόντους ενώ έχασε και από το Μαρούσι μεσοβδόμαδα. Όποτε πάμε στο διπλό.

261 1,55
*Νταφόε και Ρεντναπ αντιμετωπίζουν την προηγούμενη ομάδα τους.
Η Τότεναμ προέρχεται από την ήττα με τη Γουίγκαν δεν είναι σε καλή κατάσταση , μια Τότεναμ που φέτος έχει απογοητεύσει του πάντες σήμερα θα της λείπουν οι Εκότο, Μπεντ Χανλσουν αμφότεροι βασικοί από την άλλη αντιμετωπίζει τη μέτρια φέτος Πόρτσμουθ η οποία δεν τα πάει καλά εκτός έδρας (2-3-5) ενώ τελευταία δεν είναι και σε καθόλου καλή κατάσταση μετρώντας 4 ήττες σε 6 παιχνίδια. Σήμερα θα έχει και απουσίες στα χαφ , εκτιμώ ότι η Τότεναμ θα νικήσει ,ήδη έχει πέσει κάτω από τη γραμμή υποβιβασμού, που σημαίνει ότι δεν έχει περιθώριο για γκέλες, σε αυτά τα παιχνίδια πρεπει να τα παιρνει. Πάντως βλέποντας τις 11αδες και των δυο ομάδων δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση μεταξύ των παιχτών, Η απόδοση του άσσου έχει μεγάλη πτώση στις ξένες εταιρίες ενώ φορτώνεται πολύ ο άσσος.


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!