Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε κάποια μικροεπεισόδια στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ενώ τα ΜΑΤ έκανανξ και χρήση χημικών. Όλα ξεκίνησαν στο 85 όπου κάποιοι οπαδοί του Πάο πέταγαν απ έξω αντικείμενα στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί του Άρη , το ίδιο βέβαια έκαναν και οι φίλαθλοι του Άρη.
Όταν τέλειωσε ο αγώνας έφυγα από την 11 όπου ήμουν και πήγα προς τα εκεί να δω τι γίνεται, είδα κάποιους στο βάθος να σπάνε κάτι ψυγεία της coca cola, τα ΜΑΤ πρέπει να ήταν παρατεταγμένα έξω από τη 15 και προς το πέταλο ,δεν τους έβλεπα για να είμαι ειλικρινής, υπήρχε πολύς κόσμος μπροστά αφού έβγαιναν από τις θύρες έξω, ξαφνικά αρχίζουν να ρίχνουν χημικά και βόμβες κρότου λάμψης. Επικράτησε πανικός έφυγα και εγώ , πέρασα τα κιγκλιδώματα να πάω προς στο σταθμό. Είδα πίσω μου να γίνεται έξω από το γήπεδο μέσα στα κιγκλιδώματα και άλλη χρήση χημικών και το κόσμο να τρέχει.
Η ατμόσφαιρα είχε αρχίσει να γίνεται δύσκολη στο να αναπνεύσουμε, πολλοί μπήκαν μέσα σε ένα τσίρκο για να γλιτώσουν και να μπορέσουν να αναπνεύσουν γιατί ναι μεν ήμασταν αρκετά μακριά από το χώρο των επεισοδίων αλλά ο αέρας το έφερνε πάνω μας. Έβλεπα άντρες με τα παιδάκια τους στην αγκαλιά να τρέχουν πανικόβλητοι Αναφέρω αυτά γιατί δεν βλέπω την τηλεόραση να αναφέρει κάτι τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα.
Καλό θα είναι πάντως και τα ΜΑΤ να αποφεύγουν τη χρήση χημικών μιας και υπάρχουν στο γήπεδο και παιδάκια μικρά, δεν ήμουν μπροστά να δω τι έγινε , εμείς που ήμασταν μέσα καταλαβαίναμε ότι έξω κάτι γίνεται, βλεπαμαι και τα αντικείμενα αλλά όμως έπρεπε η αστυνομία να τα αντιμετωπίσει με περισσότερη προσοχή, αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη η δίκια μου.

Όσον αφορά τα στοιχημάτικα, όσο καλά τα πήγαμε το Σάββατο τόσο άσχημα τα πήγαμε την Κυριακή. (πρέπει να τα λεμέ αυτά και όταν πηγαίνουμε καλά και όταν δεν πηγαίνουμε καλά) σε μια μέρα πάντως όπου έσπασαν πολλά σημεία τα όποια παιζόταν από πολύ κόσμο , με κορυφαίο την Τοτέναμ όπου είχε φορτωθεί παρά πολύ , και μας έστειλε άκλαυτους, εν συνεχεία την Ιντερ κ.α .
Εντάξει έτσι είναι το στοίχημα το θέμα είναι να μην μας επηρεάζει αρνητικά όταν δεν πάμε καλά.
Εμείς θα τα ξανά πούμε πάλι τη Τρίτη με ένα κουπόνι πάντως που από τώρα θα σας πω ότι δεν έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον έτσι όπως το έχω δει με μια πρώτη μάτια.
Αναλυτικά θα τα πούμε αύριο.
Την καληνύχτα μου σε όλους.