Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες νομίζω ότι όχι απλά ήταν μια καλή μέρα για το μέσο παίχτη του στοιχήματος αλλά ήταν μια πάρα πολύ καλή μέρα ειδικά το βράδυ όπου πέρασαν όλα .Όποιος έπαιξε το βράδυ πρέπει να πληρώθηκε. Αρκετά καλά πήγαν οι χθεσινές μας προτάσεις με 4 στα 6. Χάσαμε το διπλό του Ατρόμητου όπου στο 92 ήταν 2-2 κερδίζει πέναλτι ο Ατρόμητος γίνεται 2-3 και μετά 3-3 , τι να πεις και το διπλό της Μπρεχιν. Από την άλλη πιάσαμε το οβερ της Χερενφεν, τον άσσο της Σερκλ Μπριζ , το διπλό της Ιντερ και το διπλό της Ατλετικο.
Για σήμερα έχω καταλήξει στην ακόλουθη τετράδα :

279 2 1.45
Αν ο παναθηναϊκός πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα τότε είναι υποχρεωμένος σήμερα να κερδίσει. Η απόδοση του διπλού στις εταιρίες του εξωτερικού έχει πάρει τη κάτω βόλτα .

251 1 1,45
Τώρα τι να πω ? Τα έχω πει και τα έχω γράψει δεκάδες φορές. Δεν υπάρχει ομάδα Φεγενορντ. Τι κοντράρουμε και μας πληρώνει. Από την άλλη η PSV θελει τη νίκη για τη περά από το γόητρο έχει μείνει και πίσω στη βαθμολογία .Εντος είναι πάρα πολύ δυνατή με 6 νίκες σε 7 παιχνίδια. Και δεν βλέπω πως αυτή η Φεγενορντ θα πάρει αποτέλεσμα μέσα εκεί. Μια Φεγενορντ όπου και σήμερα θα έχει ένα καρό απουσίες .Όπως λέει και ο λαός μας ήταν που ήταν στραβό το κλίμα το φάγε και ο γάιδαρος …
Η απόδοση του άσσου πέφτει στις εταιρίες του εξωτερικού ενώ και στο ανταλλακτήριο ποντάρεται αρκετά.

282 2 1,70
Η αντίπαλος του παναθηναϊκού η Βιγιαρεαλ αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελονα .Η Μπαρτσα αυτό το καιρό δεν παίζεται , την είδα και με τη Ρεαλ , παίζει φοβερή μπάλα όποτε βλέπω να περνά και από την έδρα του κίτρινου υποβρύχιου .Και εδώ υπάρχει έντονη πτώση της απόδοσης του διπλού .

286 2 2,20
Πέραν του γεγονότος ότι η Μονακό είναι για ακόμη μια χρονιά τραγική και η Μπορντό αρκετά καλή ,σήμερα θα έχει και προπέλες απουσίες οπότε οδηγούμαστε στο διπλό του 2,20 αλλά επειδή είναι Γάλλια θέλει και μια κάλυψη στο χ.


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!