Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα ,μέτριο θα έλεγα από άποψη στοιχηματίκων ευκαιριών είναι το κουπόνι του Σαβ/κου. Ειδικά της Κυριακής θα έλεγα ότι είναι αρκετά δύσκολο , αλλά αυτό θα το δούμε αύριο .Στα σημερινά έχω καταλήξει στην ακόλουθη πεντάδα .Σήμερα επανέρχεται και το <<ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ>> δηλαδή παιχνίδια που πιστεύω ότι τα φαβορί μπορεί να μην επιβεβαιωθούν .

220 2 1,65
Ξεκίνημα από τη Γερμάνια ,και από τον αγώνα της Μπίλεφελντ με τη Λεβερκούζεν . Η Λεβερκούζεν βρίσκεται στη πρώτη θέση της bundesliga ,με συνολικό απολογισμό μέχρι στιγμής 9-1-3 .Πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία έξι .Απουσίες σημαντικές δεν έχει .Από την άλλη η Μπίλεφελντ είναι στη τελευταία θέση ,τραγική ,έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη ,2 νίκες στα 13 παιχνίδια έχει .
Δεν βρίσκεται ούτε σε καλή φόρμα με 3 ισοπαλίες και 3 ήττες στα τελευταία έξι , αν και προέρχεται από την ισοπαλία εκτός έδρας με τη Στουγκαρδη .

262 2 1,85
Συνεχίζουμε με κονφερενς ,η Τορκι επιβεβαιώνει την εκτιμήσεις του καλοκαιριού όπου την ήθελαν να είναι το φαβορί για την άνοδο. Βρίσκεται στην πρώτη θέση , διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση ,βρίσκεται σε παρά πολύ καλή κατάσταση μέτριοι 14 συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητες σε αντίθεση με τη πολύ μέτρια Γουοκινγκ που βρίσκεται στην 20 θέση .Νομίζω η Τόρκι λογικά θα περάσει και από την έδρα της Γουοκινγκ .Ένα διπλό όπου η απόδοση του πέφτει παρά πολύ στις εταιρίες του εξωτερικού .

283 1 1,45
Η Νταντι Γ. πάει πολύ καλά φέτος ,βρίσκεται στην 4 θέση ,διαθέτει δυνατή έδρα με 5-1-1 , βρίσκεται σε παρά πολύ κατάσταση μετρώντας 7 νίκες ,2 ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια .Την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη δίκαιη ήττα από την Κλιμαρνοκ ενώ για σήμερα θα λείπει ο Φαρ Ντονοβαν .Από την άλλη έχουμε μια Χάμιλτον η όποια μετρά 8 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 10 παιχνίδια .Έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη αν και τη προηγούμενη αγωνιστική στάθηκε για τα πρώτα 40 λεπτά περίπου καλά κόντρα στη Σελτικ ,μετά έμεινε με παίχτη λιγότερο ,ήρθε το πέναλτι του Nanakamura και πήγε με το 1-1 στο ημίχρονο .Έπειτα στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο κατηφόρισε και έγινε το 1-2 για τη Σελτικ .Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχα δει .

300 2 1,45
Η Μπροντμπι είναι σε παρά πολύ κατάσταση , ανεβάζει συνεχώς στροφές , βρίσκεται στη τρίτη θέση με μόλις δυο βαθμούς διάφορα από τη πρωτοπόρο , σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι οι απουσίες της έχουν εκμηδενιστεί .Σήμερα επανέρχεται ο πολύ κάλος Φαρ Ρασμούσσεν .Αντιμετωπίζει τη προτελευταία Σοντερισκε όπου μετρά μόλις 2 νίκες σε 14 παιχνίδια .Στο σημερινό παιχνίδι έχει και παρά πολλές απουσίες .Όποτε οδηγούμαστε στο διπλό .Στο εξωτερικό παίζεται γύρω στο 1,50.

726 1 1,75
Κλείνω το παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει από το σημερινό κουπόνι του μπάσκετ που είναι ο άσσος της Αρτλαντ κόντρα στη Νοτλιγκεν. Από τα δυνατά μου σημεία για σήμερα .Να πω μόνο δυο πράγματα ότι η φιλοξενούμενη έχει οικονομικά προβλήματα , διώχνει παίχτες , μέχρι στιγμής έχει 2 νίκες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με την Άλμπα έτυχε 5 πόντους όντος παιδιάς το τελευταίο δεκάλεπτο . Από την άλλη η Αρτλαντ που την θεωρώ από τις καλύτερες ομάδες της Γερμανίας βρίσκεται σε άνοδο αν και προέρχεται από τη σφαλιάρα που έφαγε κόντρα στη Πατεμπορν .Εύκαιρα να ρέφαρε τη χασούρα κόντρα στη Νορτλιγκεν .

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ
269 Χ 3,25 2 3,40
343 Χ 3,40 2 3,85

329 Χ 3,65 2 6,00
305 1 4,00 Χ 3,30


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!!