Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλημερα , το σημερινο κουπονι δεν ειναι και απο τα καλυτερα κουπονια μιας και περιεχει φιλικα εθνικων ομαδων.Παρ ολα αυτα εχω καταληξει στην ακολουθη τριαδα.

145 2 1,65
Ενα ονομα μονο θα πω ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΑΤΟΝΑ .
Επιπλεον οι Σκωτσεζοι εχουν και απουσιες , το διπλο εχει παιχτει πολυ στο εξωτερικο ,
η αποδοση του βρισκεται σε πτωση .Με Λαβετσι , Τεβες μπροστα η Αργετινη .
Παρα πολυ καλο το διπλο .

712 1 1,75
Παιχνιδι μπασκετ .Παναθηναικος -Πανελληνιος .Την κυριακη ο παναθηναικος εχασε απο τον πανελληνιο και σημερα αγωνιζονται για το κυπελλο .Μετα απο αυτη την ηττα ο Ομπραντοβιτς κρατησε τους παιχτες του 40 λεπτα στα αποδυτηρια και την αλλη μερα τους εκανε 6 ωρες προπονηση .Σημερα και εν οψει ντερμπι περιμενω οτι θα νικησει και με μεγαλη διαφορα ωστε να υπερκαλυψουμε τους 13,5 ποντους που εχουν οι φιλοξενουμενοι .

149 χ 2,80
Επεση η αποδοση χθες το απογευμα , το προβλεψαμε αυτο στη χθεσινη μας αναρτηση ,οσοι προλαβαται εχει καλως .Εξω το χ παιζεται κατα κορων και πεφτει πολυ αποδοση του μεχρι και στο 2,60 εχι φτασει .Και ο λογος ειναι οτι με ενα χ και οι δυο ομαδες προκρινονται στην επομενη φαση .Ομιλος αποτελειται απο :
Μεξικο 10 β και +4 γκολ
Ονδουρα 9 β και +3 γκολ
Τζαμαικα 7 β και -3 γκολ
Καναδας
Αν η Τζαμαικα φερει χ με τον Καναδα ή χασει το ματς του Μεξικου γινεται αδιαφορο.Αν ομως κερδισει τοτε με ενα χ περνανε και η Ονδουρα και το Μεξικο .Σε περιπτωση ισοβαθμιας μετραει η διαφορα τερματων.

Αυτα οσον αφορα τα στοιχηματικα για σημερα ,

Παρακατω εχω γραψει δυο λογακια με αφορμη το κοψυμο του Γκουμα απο την ομαδα για ενα μηνα .

Αν και ειχα πει οτι δεν θα ξανασχοληθω με τον Τεν Τεν , μετα απο το κοψιμο του Γκουμα απο την ομαδα δεν μπορω να μην μιλησω .Ημαρτον , αυτος ο τυχαιος ειναι επικυνδυνος ,αλλα πιο επικυνδυνοι θεωρω οτι ειναι οι Πολυμετοχικοι που τον κρατανε ακομα .Γιατι ?
Μια απορια εχω γιατι τον κρατανε ?
Ειμαστε εκτος πρωταθληματος , στην ευρωπη χασαμε 2 παιχνιδια εξαιτιας του , και βεβαια επειδη δεν ειμαι εμπαθης η επιτυχια της ομαδς στη Βερντερ του την πιστωνουμε , αλλα μετα τι ?
Ο παναθηναικος ειχει δωσει 20 παιχνιδια φετος και στα 19 εχει κανει τραγικα λαθη ,που αλλα στοιχησαν (τα πιο πολλα) και αλλα οχι .
Και το κερασακι στη τουρτα διωχνει τη σημαια του παναθηναικου για να εχει αμυνα το Σαριεγκι και το Βυντρα .Εγω ρωτω ποσους Σαριεγκι θελει στη καθισια του ο Γκουμας ?