Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Καλημέρα , μετά από ένα σαβ/κο που δεν μας κύλησε καθόλου καλά όσον αφορά τις εκτιμήσεις μας ,τόσο το σημερινό όσο και το αυριανό κουπόνι θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού σήμερα έχουμε Λιγκ Καπ και αύριο φιλικά. Όσον αφορά τα σημερινά έχω καταλήξει στην παρακάτω δυάδα :

106 2 1,70
Τις ομάδες τις χωρίζουν 2 κατηγορίες ,η Νταρλιγκτον ειναι στην 1 θέση της Β ΑΓΓΛΙΑΣ ενώ η Ντροιλσντεν βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας (11 θεση ) της ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ (ΝΟΤΟΣ) .Η Νταρλο φέτος είναι εκπληκτική σε αντίθεση με τη Ντροιλσντεν που δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο , στο πρώτο παιχνίδι η Ντροιλσντεν έπαιξε αμυντικά είχε και τη τύχη με το μέρος της και πήρε την ισοπαλία .Αν η Νταρλο παίξει λίγο σοβαρά θα το πάρει το παιχνίδι .Παμε λοιπόν στο διπλό στο 1,70 .

107 1 1,40
Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες της Λιγκ 1 , με την Ολνταμ να βρίσκεται στην 7 θέση και την Τσελντεναμ στην 22 θέση . Η Ολνταμ είναι δυνατή εντός με 5-2-1 ενώ η Τσελντεναμ εξαιρετικά αδύναμη εκτός με 7 ήττες σε 8 παιχνίδια .2-2 το πρώτο ματς .Η Ολνταμ εχει μια επιστροφή και η Τσελντεναμ 2 .Και εδώ αν η Ολνταμ παίξει λίγο σοβαρά θα πάρει και αυτή την πρόκριση .

Κλείνοντας προσθέτω και ένα αυριανό .
149 χ 3,20 (ίσως πέσει η απόδοση )

Φυσικά και αύριο θα είμαστε μαζί για να δούμε τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων .
Άλλα αυτό το χ προσεχτε το ,αναλυτικά αύριο ...

Καλή τυχη σε οτι και αν παιξετε !!!