Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες δεν τα πήγαμε καλά αφού είχαμε 1στα 6 .Ποσοστό τραγικό , από τη δημιουργία του αυτού του blog δεν είχαμε ποτέ τέτοια αποτυχία στις εκτιμησεις , ακόμα και σε μέρες δύσκολες ,σαν και τη χθεσινή .Χωρίς να αποτελεί άλλοθι αυτό που θα πω , χτες κλάψανε μανούλες με τόσες πολλές εκπλήξεις . Από που να ξεκινήσεις και που να τελιωσες από τη Μπαγερν όπου την είχε παίξει ο μίσος πλανήτης ,Ρέαλ , Μαρσειγ ,Σερκλ Μπριζ ,ΑΕΚ ,Αρσεναλ ,Στουγκαρδη ,Βαλενθια και πολλά αλλά .Είχα επισημάνει χτες ότι το κουπόνι ήθελε προσοχή , αλλά τόσες εκπλήξεις δεν τις περίμενα .Πάμε τώρα στα σημερινά και ελπίζω να τα πάμε καλύτερα ,σε ένα κουπόνι με λιγοστές ευκαιρίες παιξίματος.

366 1 1,55
Ξεκινώ από την Τουρκία , και από τον άσσο της Σιβασπορ κόντρα στη Κονιασπορ . Η Σιβασπορ βρίσκεται στην τέταρτη θέση , έχει μια έδρα καμίνι με 4-1-0 εν αντίθεση με τη Κονιασπορ όπου κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα βρίσκεται στην 10 θέση ,εκτός έδρας έχει τρεις νίκες σε 6 παιχνίδια ,επιπλέον θα της λείψει και ο Τσιχαν (βασικός φορ) .Η Σιβασπορ δεν εχει σημαντικες απουσιες .Ενώ τέλος ο άσσος πέφτει έξω και έχει τραβήξει αρκετό τζίρο στο ανταλλακτήριο ο άσσος και μου κανει αρκετη εντυπωση , συγκεκριμενα εχει το 10πλασιο τζιρο απ τα αλλα παιχνιδια .

385 2 1,60
Η Αλκμααρ έχει πάρει φορά και δεν λέει να σταματήσει , έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 6 παιχνίδια , η επίθεση της βγάζει κυριολεκτικά φωτιές με 19 γκολ σε 6 παιχνίδια δηλαδή τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι , φυσικά είναι στη πρώτη θέση . Από την άλλη η Φίτεσε και φέτος κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα ,τρίτη από το τέλος ,δέχεται περίπου 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι .Η Άλκμααρ έχει 3 απουσίες και 4 η Φίτεσε . Το διπλό έχει τραβήξει αρκετό τζίρο και η απόδοση του βρίσκεται σε πτώση . Το διπλό της Αλκμααρ είναι και το πιο δυνατό μου σημείο για σήμερα .

386 2 2,35 και κάλυψη το χ 3,00
Η Νάπολι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος βρίσκεται στη τρίτη θέση , παίζει ωραία μπάλα ,προέρχεται από 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια .Από την άλλη η Ατάλαντα βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο .Σήμερα η Ατάλαντα μετρά πέντε απουσίες και κάποιους αμφίβολους . Από την άλλη η Νάπολι δεν έχει απουσίες .Όποτε και εδώ πάω στο 2 και όποιος έχει τη δυνατότητα ας κολλήσει και ένα χ διπλά.

751 2 1,75
Και τέλος το 2 της Όλντενμπουργκ κόντρα στη Τριερ , είναι το παιχνίδι που κρατάω από το κουπόνι του μπάσκετ .

Αυτά τα ολίγα για σήμερα
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!