Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα , σήμερα το κουπόνι είναι λιγάκι δύσκολο και θέλει προσοχή . Να σας πω επίσης ότι από σήμερα επιστρέφει και ο Κωστής , όποτε διπλά από τον τίτλο των αναρτήσεων των εκτιμήσεων θα βλέπετε και το όνομα του συντάκτη .
Οι δίκες μου επιλογές για το κουπόνι του Σαββάτου είναι οι ακόλουθες :

231 2 1,40
Η Μπαγερν έχει πάρει φορά με 5 νίκες και μια ισοπαλία σε 6 παιχνίδια . Από την άλλη η Γκλαντμπαχ έχει 7 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια .Οι Σανιολ και Αλντιλντοπ λείπουν από τους Βαυαρούς ενώ και η Γκαλαντμπαχ έχει τρεις απουσίες .Νομίζω ότι το διπλό είναι από τα πιο δυνατά σημεία του Σαββάτου.

238 2 1,65
Λάρισα-Παναθηναϊκός .Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει ήδη 5 βαθμούς πίσω από τη πρώτη θέση ,έχει την εύκαιρα να πλησιάσει σε πρόπτωση απώλειας βαθμών του Ολυμπιακού , νομίζω ότι είναι σε θέση να περάσει από τη έδρα της ουράς η άλλως μέτριας φέτος Λάρισας .Το διπλό του παναθηναϊκού βρίσκεται σε πτώση στις εταιρίες του εξωτερικού .

341 2 1,85
Τοιχωματική ευκαιρία το 2 της Σερκλ Μπριζ .Εξηγούμαι . Αγωνιστικά η Τουμπιζε βρίσκεται στη προτελευταία θέση ,μετρώντας 7 ήττες σε 10 παιχνίδια .Έτσι κάπως την περιμέναμε από την αρχή της χρονιάς ,δηλαδή όπως ανέβηκε έτσι και θα πέσει .
Από την άλλη η Σερκλ Μπριζ δεν θυμίζει την περσυνό πολύ καλή ομάδα , βρίσκεται στην 9 θέση αλλά δεν παύει να είναι μια υπολογίσιμη ομάδα .Τώρα τελευταία πάντως δείχνει να ανεβαίνει . Εγώ θα τη στηρίξω και ελπίζω να μας δικαιώσει .Με επιθετικούς προσανατολισμούς αναμένεται να παραταχτεί η Μπριζ. Το διπλό πέφτει παρά πολύ έξω ΚΑΙ το 1,85 που δίνει ο ΟΠΑΠ είναι η μεγαλύτερη απόδοση που μπορεί να βρεις .Έξω κυμαίνεται κατά μ.ο γύρω στο 1,70 και όσο παίρνει η ώρα τόσο θα μεγαλώνει αυτή η διάφορα .

300 2 1,65
Σε αυτόν τον αγώνα αγωνίζεται ο πρώτος με τον τελευταίο . Η μεν Σεν Τζονσον προέρχεται από 5 σερί νίκες και από την άλλη η Κλαιντ από 5 συνεχόμενες ήττες . Σαν ομάδες δεν έχουν καμιά σχέση η Σεν Τζονσον είναι πολύ ανώτερη , το διπλο παίζεται αρκετά , η απόδοση του βρίσκεται σε πτώση , όποτε διπλό .Καλή η απόδοση του ΟΠΑΠ στο 1,65 , έξω κυκλοφορεί και πιο κάτω .

282 2 1,60
Συνεχίζουμε με το διπλό της Μπερτον , κόντρα στη Λούις .Και εδώ αγωνίζεται ο πρώτος με τον τελευταίο , με τη Λούις να έχει 5 ήττες στα 8 παιχνίδια που έχει δώσει την έδρα της , και πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως ανέβηκε έτσι και θα πέσει .Επίσης ο προπονητής της Καχαν είναι υπ ατμών .Από την άλλη η Μπερτον τα πάει εξαιρετικά διακρίνεται από μια σταθερότητα στην απόδοση της , και νομίζω ότι θα περάσει και από την έδρα της τελευταίας Λούις .

342 2 1,70
Πολύ άπλα η Ρεαλ κάπου πρέπει να ξεσπάσει ,για να βγει από την κρίση ,την τεταρτη μαλιστα αποκλειστηκε απο την Ουνιον !!!! και κόντρα στη Βαγιαδολιδ μπορει να το κανει.Εστω και χωρις τον Φαν Νιστελρο'ι΄.Μην ξεχναμε οτι σε αυτο το παιχνιδι , για πολλους , ο Σουστερ παιζει το κεφαλι του .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!