Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες δεν τα πήγαμε καλά , αφού είχαμε3 στα 6 στα προτεινόμενα σημεία .Χάσαμε το 2 της Λεβερκούζεν ,που ακόμα ψάχνω να δω πως ενώ κέρδιζε στο 23’ με 0-3 !!!! κατάφερε , γιατί περί κατορθώματος , πρόκειται να έρθει 3-3 , χάσαμε τη Μαν Γιουν , η οποια ήταν τραγική ,χαλαρά το σκορ θα μπορούσε να ήταν και πολύ παραπάνω . Ενώ το βράδυ χάσαμε τη Ρομα η οποία ήρθε ισόπαλη με τη Μπολόνια .Αυτά με τα χθεσινά πάμε τώρα στα φρέσκα τα κουλούρια. Από σήμερα θα έχουμε και τον Ολυμπιακό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ .Έχω την απώθηση ότι σήμερα ο τζίρος θα χτυπήσει κόκκινο .Περά από το 1-χ-2 υπάρχουν και πολλά ειδικά στοιχήματα.

366 2 1,40
Μετά τη σφαλιάρα που έφαγε από τη Ρομα η Τσέλσι καλείται να επανέλθει στις νίκες κόντρα στη Μπλάκμπερν ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση .Μην ξεχνάμε ότι η Τσέλσι στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έχει 5 νίκες .Σημαντικά σε αυτό το παιχνίδι είναι τα αγωνιστικά νέα καθώς από τη Μπλάκμπερν λείπει ο τιμωρημένος βασικός φορ Μακαρθι, ενω μοιρασμένες πιθανότητες να επιστρέψει έπειτα από πολύ καιρό ο Σαντα Κρουζ(το ερωτημα όμως είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ?) .Από την άλλη στην Τσέλσι όλο ένα και λίγο λιγοστεύουν τα προβλήματα της ,-4 μετρά σήμερα .Το 2 και παίζεται και πέφτει στο εξωτερικό .

374 2 1,55
Σας έχω γράψει αρκετές φορές ότι η Κίεβο ίσως πέσει φέτος , το έλεγα από την αρχή .
(για να είμαι ειλικρινής μου το είχε πει ο φίλος μου ο Ιταλός )
Η Μεγάλη Κυρία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη μέσα στη Μαδρίτη ,έχει τις γνώστες απουσίες , αλλά πιστεύω ότι θα περάσει ,και από την έδρα της Κίεβο . Η Κίεβο έχει 5 ήττες σε 6 παιχνίδια . Διπλό. Πέφτει και στο εξωτερικό αρκετά .

377 1 1,45
Ένα ακόμα παιχνίδι από τη serie A , η Τζενοα αντιμετωπίζει τη Ρετζινα .Από τη μια η Τζενοα στην έδρα της είναι ικανή να τσακίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο ,έχει 5 νίκες σε 5 παιχνίδια από την άλλη η Ρετζινα έχει 5 ήττες σε 5 παιχνίδια εκτός έδρας , με μόλις 1 γκολ να έχει βάλει .Καμιά ομάδα δεν έχει σημαντικές απουσίες . Δυνατός ο άσσος , όποιος παίζεται αρκετά στο εξωτερικό και η απόδοση του βρίσκεται σε πτώση .

421 2 1,55
Ακόμα ένα ματς από την Ιταλία με τη Μιλαν να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λέτσε .Ο Ατσελοτι ξεκούρασε κάποιους παίχτες στο ματς με τη Μπράγκα και επανέρχονται όλοι στο ματς με τη Λέτσε .Έχει τρεις απουσίες (Πιρλο , Νεστα και Σεντερος) . Η Μιλαν πάει παρά πολύ καλά στο πρωτάθλημα , βρίσκεται στην πρώτη θέση με μόλις 2 ήττες σε 10 παιχνίδια.
Από την άλλη η Λέτσε δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο στη μετριότητα κινείται .

385 2 1,45
Κλείνω με το must σημείο της ημέρας ,το συγκεκριμένο παιχνίδι λογικά δεν σπάει .Και λέω λογικά γιατί στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται .Αλλά η διάφορα ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι χαώδης . Διπλο , λοιπόν στο 1,45

420 2 1,80
Τι να πεις για τη Στανταρ , φέτος είναι πολλά σκαλιά πάνω από όλες τις ομάδες του Βελγίου . Μην ξεχνάμε οτι το καλοκαίρι παρά λίγο να αποκλείσει την Λίβερπουλ ,ενω την πέμπτη κέρδισε την Σεβιλλη με 1-0 .Στο πρωταθλημα προέρχεται από την ήττα με 1-2 από την Σαρλερουα , και έτσι θα θέλει να ρεφάρει τους βαθμούς .Απο την άλλη η Γκερμιναλ δεν ειναι κάτι το ιδιαιτερο είναι τρίτη απο το τέλος είναι από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας ,
προέρχεται από την φυσιολογική ηττα με 1-3 στην έδρα της από την Αντερλεχτ. Αρκετές εταιρίες αρχίζουν και ριχνουν το 2 .

408 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν πρόκειται να πω τίποτα ,ο καθένας ας παίξει αυτό που νομίζει και πιστεύει . Νομίζω ότι το συναίσθημα θα μιλήσει σε πολλούς . Το σωστό είναι να μη μιλήσει αλλά … , εγώ πάντως θα παίξω έτσι για πλακά , χωριά από το καλό μου δελτίο , 1 παναθηναϊκό – 2 Βασίλεια – 1 Τζενοα .Και μάλλον θα τιμήσω και κάποια ειδικά στοιχήματα .