Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Καλημερα και καλη εβομαδα σε ολους , στοιχηματικα θα ελεγα οτι το κουπονι που μας περασε ηταν σχετικα καλο ,ιδιαιτερα την κυριακη . Εμεις την κυριακη τα πηγαμε καλα αφου μας εσπασε μονο η Μιλαν ενω πιασαμε τις Τσελσι ,Βασιλεια,Γιουβεντους ,Τζενοα και Στανταρ Λ.
Αυτα σχετικα με τον απολογισμο της κυριακης.
Δεν μπορω να μην ασχοληθω και λιγο με το ντερμπι , τη στιγμη που ημουν στο γηπεδο .
Ξεκινωντας απο τα αγωνιστικα ,ο Ολυμπιακος δεν φανηκε σε καμια στιγμη του αγωνα ,περα απο μια φαση δεν ειδαμε τιποτε αλλο .Τα ατου του μαλλον ητανε σε αλλο γηπεδο , ξεκινωντας απο Γκαλετι του οποιου μονο η φανελα ηταν στο γηπεδο ,ο Ντιογκο περα απο το δυνατο του παιξιμο δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο.
Στο παναθηναικο ,αμυντικα ηταν παρα πολυ καλος , τα ακρα του ηταν παρα πολυ καλα ,ιδιατερα ο Νιλσον ,ο Γκαμπριελ μου αρεσε πολυ ,γενικα ολοι παιχτες του παναθηναικου ηταν καλοι .Αλλα επιθετικα -στη δημιουργια φασεων παιρνουν ολοι για μενα κατω απο τη βαση δεν μπορεις να κερδισεις ενα ντερμπι με το συστημα των <<καμιναδων>>. Την ευθυνη την εχει ο Τεν Κατε οπου μπορει να του βγαλαμε το καπελο την προηγουμενη τριτη , στο ντερμπι εκτιμω οτι μπηκε απλα για να παρει το χ και τιποτα παραπανω .
Οσον αφορα το διαιτητη ,νομιζω οτι η προστασια που παρειχε στον Ολυμπιακο ηταν κατι παραπανω απο εμφανης . Δεν αναφερομαι στη φαση του πεναλντι .

Κλεινοντας ,ακουσα με εκπληξη τα οσα ειπε ο αντιπροεδρος του Ολυμπιακου κ. Θεωδοριδης πριν κανει αυτες τις δηλωσεις ειπε , οτι το γηπεδο σημερα ηταν Ζουγκλα. Εγω θα απαντησω <<κοιτα ποιος μιλαει >> , το γηπεδο δεν ηταν ζουγκλα ,υπο την εννοια οτι δεν πεσανε ουτε μπουκαλια ουτε τιποτα στο γηπεδο (με εξαιρεση 2 φωτοβολιδες ) .
Τα συνθηματα ενταξει ηταν καπως αλλα ενταξει στο γηπεδο εισαι και οχι στην εκκλησια .
Και οσον αφορα την φωτια που εβαλαν καποιοι απο τους οργανωμενους δεν ειμαι σε θεση να ξερω το πως ,μιας και ημουν σχεδον απεναντι .
(αλλα αν εγινε επιτηδες ειναι σαφως κατακριτεο , δεν το συζηταω )
Κλεινοντας θα του θυμησω τη Ριζουπολη ,οπου θυμαστε τι ειχε γινει , τις πετρες τα μπουκαλια και τις ασπιδες των ΜΑΤ πανω απο τα κεφαλια των παιχτων του παο για να βγουν απο τη φισουνα στο γηπεδο.
Καλο ειναι να μην μαθανουμε αμνησια .
Αυτα σχετικα με το πως εγω ειδα το ντερμπι .
Εμεις θα ειμαστε παλι μαζι αυριο με την αναλυση των παιχνιδιων της τεταρτης μιας και της τριτης τα παιχνιδια δεν παρουσιαζουν , με μια πρωτη ματια , στοιχηματικο ενδιαφερον.