Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλό μηνά σε όλους ,όπως έγραφα και χτες θεωρώ πως το σημερινό κουπόνι έχει ενδιαφέρον αφού υπάρχουν αρκετά σημεία που ξεχωρίζουν .Εγώ κατέληξα στα ακόλουθα σημεία :

416 2 1,40
Θα έλεγα ότι είναι περιττά τα πολλά λόγια ,η Ιντερ είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω από πολλές ομάδες στη serie A περά από αυτό το γεγονός θα θέλει να επανέλθει στις νίκες έπειτα από 2 ισοπαλίες. Το 2 παίζεται αρκετά έξω , πέφτει έντονος το 2 και νομίζω ότι είναι από τα δυνατά σημεία της ημέρας. Δίκαιη η απόδοση του όπαπ στο 1,40 κάπου εκεί παίζεται κατά μ.ο έξω περίπου 1,45 .

441 2 1,45
Η Τουμπιζε αυτή τη στιγμή είναι προτελευταία ,πρόκειται για μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας και με μια μόλις νίκη και μια ισοπαλία σε 9 παιχνίδια ,έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση , και από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι από τα φαβορί για να πάει πάλι στη Β κατηγορία .Από την άλλη η Γκενκ μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα έχει ανεβάσει παρά πολύ την απόδοση της ,είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει αυτή την κακή Τουμπιζε. Το 2 κατρακυλήσει έξω , από την παρασκευή κιόλας.

339 1 1,40
Ποιος θα το έλεγε ότι θα έχουν περάσει 10 αγωνιστικές και θα είναι πρώτη η Χονφεχαιμ .Αν και τη θεωρούσα αρκετά καλή ομάδα εν τούτοις τη περίμενα γύρω στη μέση της βαθμολογίας . Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας ,σκοράρει κατά βούληση ,έχει πολύ δυνατή έδρα με απολογισμό μέχρι στιγμής 4-1-0 ενώ από την άλλη η Καρλσρούη δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο ,μια ομάδα η οποία στα εκτός έδρας ματς χάνεται ,έχοντας 4 ήττες σε 5 παιχνίδια , είναι και ντεφορμέ. Ελπίζω ο Ιμπισεβιτς να βάλει κανένα μπαλάκι και σήμερα. Και εδώ ο άσσος και παίζεται έντονος και ο άσσος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση στις εταιρίες του εξωτερικού.

336 2 1,65
Συνεχίζουμε με τη Bundesliga και πάμε στο παιχνίδι Κοτμπους Σαλκε. Η Κοτμπους βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας ,ενώ από την άλλη η Σαλκέ ανεβάζει στροφές σιγά .Μια Σαλκε η όποια έδηξε εξαιρετικά δείγματα γραφής τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Καρλσρούη με την επίθεση να συνδυάζεται καλά (Κουρανί –Φαρφαν).Και εδώ το 2 πέφτει σε αρκετές εταιρίες του εξωτερικού.

323 Χ 2,90
Αυτο το παιχνιδι μου εχει κατσει για χ.Να δουμε...
Στο ανταλλακτηριο εχει παρει μεγαλο πονταρισμα το χ ....

361 1 1,55
Παιζουν 2 ομαδες που εχουν διαφορετικη πορεια στο πρωταθλημα με τη μεν Ολνταμ να βρισκεται στη τριτη θεση και να ειναι αήττητη στην εδρα της ,και απο την αλλη η Γεοβιλ να βρισκεται στην 20 θεση με μολις 1 νικη σε 6 παιχνιδια εκτος.Απουσιες δεν υπαρχουν .Οποτε παμε προς τον ασσο εδω, οποιος ασσος βρισκεται κυριολεκτικα σε ελευθερη πτωση στις ξενες εταιριες.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!