Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Χτες τα πήγαμε πολύ καλά αφού είχαμε 4 στα 6 , χάνοντας το χ του Ιωνικού και τον 1 της Ολνταμ . Επειδή που παραπονέθηκαν κάποιοι ότι αργώ να ανεβάσω τις εκτιμήσεις μου ,(και είχαν δίκιο) σήμερα τις ανεβάζω νωρίς . Πάμε τώρα στα σημερινά να δούμε τι έχουμε

469 1 1.55
Ξεκινώ όπως σχεδόν κάθε Κυριακή από Τουρκία .Επιλεγώ τον άσσο της Σιβασπορ κόντρα στη Ντενισλισπορ. Η Σιβασπορ έχει μια σταθερή πορεία ανοδική τα τελευταία χρόνια και φέτος έχει ξεκινήσει δυνατά με απολογισμό 4-3-1 ,στην έδρα της έχει 3 νίκες σε 4 παιχνίδια , παραδοσιακά έχει δυνατή έδρα .Από την άλλη η Ντενισλιπορ βρίσκεται στα κάτω πατώματα της βαθμολογίας εκτός έδρας μετρά 3 ήττες και μια ισοπαλία σε 4 παιχνίδια .
Στα αγωνιστικά η Σιβασπορ δεν θα έχει στη διάθεση της το βασικό της τερματοφύλακα.
Προσθέτω επίσης ότι ο άσσος έχει τρομερή πτώση στο εξωτερικό από την παρασκευή κιόλας , στο ανταλλακτήριο που κοιτούσα όσο ποντάρισμα έχει τραβήξει ο αγώνας έχει πάει στον άσσο .Όλα λοιπόν συνηγορούν προς τον άσσο.

521 2 1,45
Υπάρχει τεραστία διάφορα δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες ,η Κοπεγχάγη είναι φορμαρισμένη ,δεν έχει σημαντικές απουσίες από την άλλη η Βείλε είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα στο πρωτάθλημα. Να πω επίσης ότι οι δυο ομάδες ξανασυναντηθήκαν πριν 3 αγωνιστικές και η Κοπεγχάγη επικράτησε εύκολα με 0-3. Κάτι ανάλογο θα γίνει και σήμερα.
Το 2 πέφτει αρκετά στο εξωτερικό.

485 2 2.05 (έπεσε η απόδοση )
Καταρχήν αγωνίζονται δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους ,η μεν Σπαρτα θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ η Ναιμεγκεν το uefa .Σε αυτόν τον αγώνα θα σταθώ στης πολλές απουσίες των γηπεδούχων όπου μέτρησα 5 παίχτες εκτός. Το 2 στο εξωτερικό πέφτει παρά πολύ , για αυτό και το έριξε και ο όπαπ , επίσης και στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει αρκετό τζίρο το παιχνίδι και τα περισσότερα λεφτά έχουν πάει στο 2

523 2 2,20 με λίγο χ
Σίγουρα σε ένα ντέρμπι σαν και αυτό δεν χωρούν προγνωστικά .Στη παρούσα φάση ο Παοκ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση για αυτό και θα πάω στο 2 και απλά βάζω και χ γιατί ένα ντέρμπι σαν και αυτό ξεκινά πάντα από το χ .

Υπενθυμίζω πως για την Ιταλία τα έχει γράψει ο φίλος μου ο όποιος την ξέρει καλύτερα από όλους μας . Μπορείτε να διαβάσετε τις εκτιμήσεις του σε παρακατω αναρτηση.

746 2 1,75
Παιχνίδι μπάσκετ , είναι το σημείο που έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του μπάσκετ .Μια Μάλαγα η όποια βρίσκεται στην 1 θέση έχοντας μόλις μια ήττα από την άλλη η Μούρθια είναι τελευταία με μόλις μια νίκη .Αγωνιστικά η Μάλαγα έχει 3 απουσίες. Πιστεύω ότι θα υπερκεράσει τη διάφορα των 5,5 της Μουρθιας.

Ανάλυση του Ροζεμποργκ - Μποντο Γκλιμτ κωδ .526
1 ΣΤΑΜΠΑΕΚ 54 CH LEAGUE
2 ΦΡΕΝΤΡΙΓΚΣΤΑΝΤ 48 UEFA
3 ΤΡΟΜΣΟ 41 UEFA
4 ΡΟΖΕΡΜΠΟΡΓΚ 39
5 ΒΙΚΙΝΓΚ 39
6 ΜΠΟΝΤΟ 39
Τελευταία αγωνιστική στη Νορβηγία ,την βαθμολογία τη βλέπετε παραπάνω .Η Ροζενμποργκ θέλει πέσει θυσία τη νίκη για να βγει στο uefa αλλά από την άλλη και η Μπόντο Γκλιμτ θέλει πέσει θυσία νίκη για να βγει αυτή στο uefa .Βεβαία αν την ιδία ώρα η Τρόμσο κερδίσει ή φέρει χ τότε το ματς θα είναι αδιάφορο .Σε περίπτωση ισοβάθμιας μέτριοι η διάφορα τερμάτων. Αυτή τη στιγμή η Τρομσο είναι +12 , η Ροζερ στο +8 ,η Μποντο στο -3 .Άρα αν έρθει χ το Τρομσο –Σταμπαεκ τότε η Ροζερμπορκ θέλει νίκη με 4 γκι διάφορα. Μετά από αυτή τη ανάλυση αφήνω τα συμπεράσματα για εσάς , το αν δηλαδή συμφέρει ή όχι ο άσσος του 1,40.

527 2 2,10
Πολυ καλο και το 2 της Βικινγκ αφου ευκολ απο τη παρα πανω αναλυση φαινεται οτι θελει νικη και παραλληλα μη νικη της Ροζερμποργκ και ηττα της Τρομσο. Βρισκεται σε παρα πολυ καλη κατασταση ,σε αντιθεση με τη ντεφορμε ,εχασα το μετρημα με τις ηττες της ,Στρομγκοτσεντ ,η οποια ειναι και παντελως αδιαφορη .Μονος κινδυνος ειναι οτι αν ακουει στο ημιχρονο οτι ή η Ροζερμπορκ ή η Τρομσο κερδιζουν με διαφορα ασφαλειας τοτε μπορει να τα παρατησει .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!