Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλησπερα σε ολους , σημερα δεν θα ασχοληθουμε το σημερινο κουπονι καθως εκτιμω οτι δεν παρουσιαζει κατι το εξαιρετικο αντιθετως θα ασχοληθουμε με το αυριανο οπου εχει αρκετο ψωμι .Και αυτο συμβαινει διοτι παρατηρειται μια διαφορα στις αποδοσεις του οπαπ με τις ξενες εταιριες στοιχηματων .
Παρακατω αναφερω μονο αυτες που βλεπω και ως σημεια- προταση γιατι υπαρχουν και καποια αλλα (λιγα) παιχνιδια αλλα τα φοβαμαι.
Ας ξεκινησουμε λοιπον:
(Προκειται για παιχνιδια κυπελλου και πρεπει να περιμενουμε αυριο τα τελευταια νεα.)

118 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΡΕΤΖΙΝΑ
Εδω το 1,45 που εχει δωσει ο οπαπ στον ασσο ειναι η μεγαλυτερη αποδοση που κυκλοφορει .
Ολες οι αλλες εταιριες το εχουν γυρω στο 1,40. Το μεχρι στιγμης ρεπορταζ αναφερει οτι η Ουντινεζε θα κατεβασει καποιυς αναπληρωματικους .Βεβαια οι αναπληρωματικοι της Ουντινεζε ειναι, κατα τη γνωμη μου , καλυτεροι απο τους πρωτους της Ρετζινας. Οποτε εγω οδηγουμαι στον ασσο , αλλα οπως σας ειπα θα περιμενω τα τελευταια νεα.

122 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Εξω το 2 παιζεται απο 1,35 μεχρι 1,40 , ο οπαπ το εχει στο 1,50 !!! Αγωνιστικα ο Εργοτελης μας εχει δειξει θετικα στοιχεια , δεν νομιζω οτι θα κατεβασει αναπληρωματικους ενω απο την αλλη ο Αστερας κινειται στην απολυτη μετριοτητα στη Β Εθνικη. Οποτε παω στο διπλο.

123 ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Εξω παιζεται το διπλο του παναθηναικου απο 1,20 μεχρι 1,25 ενω ο οπαπ το εχει στο 1,35 . Βεβαια ο Παναθηναικος θα βαλει τα δευτερα ,τα δευτερα ομως του παναθηναικου ειναι κλασης ανωτερα απο τα πρωτα της Καβαλας και οχι μονο.
(Σιγουρα δεν ανακαλυπτω τιποτα με το να μιλαω για το 2 του παο στο 1,35 αλλα αποκτα ενδιαφερον απο το γεγονος οτι εξω παιζεται στο 1,25)

137 Φ.Κ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΤΒΕΝΤΕ
Εδω δεν υπαρχει διαφορα σημαντικη στην αποδοση , με το 1,40 να ειανι η υψηλοτερη τιμη βεβαια που υπαρχει ,με τις υτπολοιπες εταιριες να το εχουν απο 1,30 μεχρι 1,35 . Το διπλο ηδη πεφτει παρα πολυ εξω .Και εδω φυσικα περιμενω τα τελευταια νεα , αλλα λογικα το 2 δυσκολα θα σπασει .

160 ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Επειδη προηγουμενως ασχοληθηκαμε με πολλες μικρες αποδοσεις παμε τωαρ στις πολυ μεγαλες .Ετσι εδω θα παω με το χ 3,35 και το 2 3,00 , και αυτο διοτι θεωρω την Ιντερνασιοναλ πολυ καλυτερη απο την μεξικανικη Γουαδαλαχαρα .Σιγουρα η προταση εχει ρισκο αλλα το ρισκο μας θα ανταμειφθει πολυ καλα .

Συνοψιζοντας:

118 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΡΕΤΖΙΝΑ 1 1,45
122 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2 1,50
123 ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 1,35
137 Φ.Κ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΤΒΕΝΤΕ 2 1,40
160 ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ χ 3,35 2 3,00

Αυριο θα εχω σιγουρα μια αναρτηση με τα νεοτερα , το αργοτερο μεχρι της 13:00 το μεσημερι θα εχει ανεβει, και αναλογως θα πραξουμε.
Οπως προανεφερα απο την αρχη προκειται για παιχνιδια κυπελλου και τα τελευταια νεα παιζουν καθοριστικο ρολο.Απλα σημερα καναμε μια πρωτη αναφορα και βαση καποια δεδομενα και καταληξαμε σε αυτα τα σημεια.Αν και τα τελευταια νεα συμφωνουν νομιζω οτι ειναι πολυ δυνατη πενταδα.