Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα , λιγο αργπορημενοι σημερα κατι το οποιο οφιλεται στα προβληματα που αντιμετοπιζω με τη συνδεση μου sto internet εδω στη Σεριφο.Εκτιμώ ότι το σημερινό κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο και θέλει προσοχή .Προσωπικά έχω καταλήξει στην ακόλουθη πενταδα.

229 2 1.40

Η Εβερτον υποδέχεται τη Γιουναιντεντ ,μια Εβερτον η όποια μέχρι στιγμής δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στην έδρα της .Επίσης λείπει για ακόμη μια αγωνιστική ο παιχταράς Κεχιλ. Από την άλλη η Γιουναιντεντ προερχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Σελτικ .Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι πιστεύω ότι εύκολα-δύσκολα θα έρθει το 2.Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει μείνει και πίσω στη βαθμολογία βρισκόμενη στη 5η θέση.

343 1 1,50
Η μεγάλη κυρία του ποδόσφαιρου προέρχεται από τη νίκη με 2-1 (εκπληκτικό το goal του Del Pierο) κόντρα στη Ρεαλ .Σε μια αναμέτρηση όπου το 2 της Ρεαλ παιζόταν παρά πολύ και επίσης το 2 έπεφτε σε πολλές εταιρίες του εξωτερικού ,εμείς μεταξύ των πολλών το είχαμε προσεγγίσει το παιχνίδι στο χ2.Ο λόγος που όλοι παίζαμε τη κόντρα της Γιουβέντους είναι οι παρά πολλές απουσίες που είχε και έχει .Την τέταρτη αν μέτρησα καλά της έλειπαν γύρω στους 9 παίχτες.
Παρ όλες τις απουσίες κέρδισε ,αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει και σήμερα κόντρα στη Τορίνο .Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι του Τορίνο με πολύ μεγάλη αντιπαλότητα .Ένα Τορίνο το όποιο δεν χει ξεκινήσει καθόλου καλά αφού έχει μόλις μια νίκη σε 6 παιχνίδια ….Το βράδυ θα γίνουν 7 τα παιχνίδια.

259 1 1,60
Η ΜΚ Ντονς έχει αρχίσει να παίρνει μπροστά ,είναι σαφώς ανώτερη από την Τσελντεναμ ,επίσης είναι και επιθετική ομάδα καθώς πετυχαινει αρκετά γκολ. Ο άσσος πέφτει αρκετά στις εταιρίες του εξωτερικού .
*Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες μιας και δεν είχαν ξανασυναντηθεί.

274 οβερ 1,60

Μια μάτια στα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων θα καταλάβετε γιατί κατάληξα στο οβερ

301 1 1,45
Η Μπρεχιν βρίσκεται στην πρώτη θέση της Β Σκωτίας , αήττητη (6-4-0) από την άλλη η Κουινς Παρκ βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας ,δεν πείθει με τα αποτελέσματα της ότι μπορεί να πάει και να πάρει αποτέλεσμα στη έδρα της Μπρεχιν


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!


Θα ειμαστε παλι μαζι αυριο την ιδια ωρα .