Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πολύ καλα τα πηγαμε χτες με 4 στα 5. Σημερα εχω την ακολουθη τετραδα.

382 2 1,75
Η Μιλαν προέρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Χερενφεν την πέμπτη σε ένα ματς που μας πλήρωσε .Η μηχανή έχει πάρει μπροστά για τα καλά και δεν νομίζω ότι θα κάνει στάση στο Μπέργκαμο ,κόντρα στη μετριότατη Ατάλαντα που βασίζεται εν πολλοίς στο παιχταρά μεν αλλά γερόλυκο πλέον Ντονι .Να πω επίσης ότι από το 1993 μέχρι σήμερα η Αταλάντα έχει κερδίσει μόλις 2 φορές την Μιλαν.(πέρσι και πρόπερσι).

402 2 1,60
Πρόκειται και για το πιο σίγουρο που έχω για την Κυριακή. Η Γιουνγκ Μποις το τελευταίο διάστημα είναι σε πολύ καλή κατάσταση ,πετυχαίνονται πανεύκολα το γκολ. Από την άλλη η αδύναμη ομάδα από το Λιχτενστάιν , την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Ααραου με 4-0 ,και πριν 3 αγωνιστικές έφαγε 7 από τη Ζυρίχη.
Είναι ενδεικτικό ότι στις τελευταίες 6 η Βαντούζ έχει βάλει 5 γκολ και η Γιουνγκ Μποις 16.Το 2 πέφτει αρκετά έξω

427 2 1,40
Θρασύβουλος – ΑΕΚ .Αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει ούτε τον Θρασύβουλο καλυτέρα να τα παρατήσει από τώρα.

439 2 1,55
Τη Γαλατασαραι την είδαμε όλοι την πέμπτη που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό ,προσωπικά την έχω δει αρκετές φορές ,πιστεύω ότι είναι αρκετά σκαλιά πιο πάνω από όλες τις ομάδες της Τουρκιάς .Αν θέλει μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Αλλά μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για Τουρκία ….Από την άλλη η Εκσιχερισπορ δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο ως
ομάδα .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!