Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα σε ολους τους αναγνώστες του betwithstelios ,ηδη εχω ανεβασει αποδοσεις σε πτωση .Για σήμερα θα ασχοληθουμε με μια τριαδα :

212 1 1,50
Η Καλμαρ διανυει περιοδο φορμας ,η επιθεση της βγαζει φωτιες προερχεται από 2 πενταρες σε Τζουγκαρντεν και Γκεφλε ,εχει εκπληκτικη εδρα εχοντας το απολυτο
6-0-0 και τελος να πουμε ότι βρισκεται στην 1η θεση του βαθμολογικου πινακα.Απο την άλλη Χαλμασταντ δεν με πειθει ως ομαδα και κινειται στη μετριοτητα.Εξω καποιοι book αρχιζουν να ριχνουν τον 1.Καλο σημειο.

222 2 1,70
Πάμε στο Ιντερτοτο οπου εδώ θελει τεραστια προσοχη.Οι αγωνες είναι διπλοι.
Είναι το μοναδικο ματς που καραταω από το Ιντερτοτο συνολικα ,ακαι αυτό γιατι μου αρεσει η αποδοση του 2 της Σιβασπορ ,είναι κλασης ανωτερη από την Γκρμπαλι από το Μαυροβουνιο οπου βγηκε τριτη.Το μονο που με προβληματιζει είναι ότι οι αγωνες είναι διπλοι και αυτό σημαινει ότι και με χ η Σιβασπορ καλα θα είναι.Εξω πεφτει αρκετα το 2, ειμαι και εγω μαζι τους.

236 1 1,60
Κλεινουμε με τη Βραζιλια οπου μας παει πολύ καλα. Η Φλα ειναι πρωτη στη βαθμολογια τα λεμε κάθε φορα ότι χτυπαει πρωταθλημα εχει πολύ καλη ομαδα ,δυνατη εδρα και νομιζω ότι θα κερδισει εύκολα τη Ναουτικο παρ ότι η Ναουτικο είναι στην 5η θεση για να δουμε αν θα διακαιωθουμε.

Επειδη πολύ ενδεχομενως θα θελησουν να συνδυασουν τα παιχνδια αυτά με καποια αυριανα, οι προτασεις μου ειναι οι εξης :

325 1 1,35 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΚΟΥΟΠΙΟ
326 1 1,40 ΡΟΒΕΝΙΕΜΙ-ΚΟΤΚΑ
355 1 1,35 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Τωρα βεβαια θα μου πειτε ,ότι δεν περιμενατε από εμενα να σας προτεινω παιχνιδια του 1,35 και θα εχετε δικιο. Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα άλλο αφου το κουπόνι εχει περιοριστει αρκετα και είναι πολύ δυσκολο. Αρα ή δεν θα πω τιποτα ή θα προτεινω αυτά για ένα διπλασιασμο. Βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση , να αρχιζουμε και να προτεινουμε παιχνιδια τα οποια δεν πιστευουμε απλα και μονο για να μην μας πουν καποιοι ότι προτεινουμε ματς του 1,35.Εγω προτιμω να μου λενε αυτά ,παρα να προτεινω παιχνιδια που δεν τα βλεπω και να πάμε ολοι μαζι κουβα, αλλα θα λεμε χασαμε παιχνιδι του 2,5. Αυτο είναι καλυτερο από το διπλασιασμο του κεφαλαιου μας ? Δεν νομιζω. Προσοχη παντα αναφερομαι σε αυτά τα κουπονια και όχι σε κουπόνια οπου ξερουμε πιο πολύ τις ομαδες και υπαρχει και πληθωρα σημειων για ρισκο και για στανταρ.

Αν αυριο προκυψει κατι καλυτερο φυσικα και θα επαναλθω.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!!