Σάββατο 24 Μαΐου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα σε ολους τους αναγνωστες του betwithstelios, το σημερινο κουπονι σιγουρα δεν προσφερεται για μεγαλα πονταρισματα ,όμως ας δουμε τι θα παιξουμε:




234 2 2,05
Δεν υπαρχει ομαδα Ουγγαρια στον ποδοσφαιρικο χαρτη και πιστευω ότι η Εθνικη μας ευκολα θα παρει τη νικη. Γνωριζουμε ολοι που παιζουμε στοιχημα ότι φιλικα καλο θα ηταν να τα αποφευγουμα όμως υπαρχει διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες,η εθνικη μας δεν θα παει για χαβαλε μιας και θελει να κανει την καλυτερη δυνατη προβα εν οψει euro . Επισης μου αρεσει πολύ και η αποδοση του 2, εξω βεβαια παιζεται και λιγο πιο ψηλα στο 2,2 αλλα εχει αρχισει και πεφτει αρκετα.

242 1 1,75
Παω με την καλυτερη ομαδα ,η Παρι φετος δεν εδιξε απολυτως τποτα και μην ξεχναμε ότι σωθηκε την προτελευταια αγωνιστικη .Απο την άλλη η πρωταθλητρια Λυων δεν παρουσιασε τη σταθεροτητα στην αποδοση της που ειχε τα αλλα χρονια ,παντα όμως θα είναι ένα σκαλι πιο πανω από ολες τις ομαδες της Γαλλιας. Ενδιαφερον στοιχειο είναι ότι ο προεδρος της Λυων εταξε στους παιχτες του από ένα αμαξι cabrio στο κάθε ένα!!!! Εξω πεφτει σε παρα πολλες εταιρειες παντου ο ασσος.

244 1 1,45
Η Ριβερ θελει μονο νικη για να πλησιασει και άλλο στη κορυφη και πιστευω ότι στο καφτο και απορθητο Μονουμενταλ δεν θα δυσκολευτει να τη παρει κοντρα στην αδιαφορη Ουρακαν. Η willhill τον ασσο τον προσφερει στο 1,40.

233 2 1,95
Στην Β Ισπανιας τα ματς εχουν πολύ παρασκηνιο. Εξηγουμε στο πρωταθλημα της Ισπανιας τοσο στην Α οσο και στην Β υπαρχει νομιμη πριμοδοτηση από ομαδα που εχει εννομο συμφερον, για να γινω κατανοητος εστω ότι η Σοσιεδαδ και η Χιχον παλευουν για την ανοδο και στο ματς Αλαβες-Χιχον μπορει ο προεδρος τη Σοσιεδαδ να ταξει πριμ στην Αλαβες ώστε να μπει μεσα αν και είναι αδιαφορη και να την κερδισει.(το παραδειγμα είναι τυχαιο).Αγωνιστικα η Τενεριφη είναι αδιαφορη βεβαια εχει δυνατη εδρα αλλα στην Ισπανια εχει βγει η βρομα ότι σπρωχνουν τη Σοσιεδαδ για ανοδο, πολλες ομαδες παραπονιουνται για την ευνοια της διατησιας που εχει η Σοσιεδαδ περα όμως από το παρασκηνιο η Σοσιεδαδ παιζει καλη μπαλιτσα και πιστευω ότι εστω και δυσκολα μπορει να ερθει το 2.

Αυτά για σημερα ,λιγα τα ματς αλλα αφου το κουπονι είναι μικρο. Επειδη αυριο η εμπειρια μου λεει ότι θα πεσουν πολλες αποδοσεις τη Β Ιταλιας αλλα και στη Φινλανδια αναφερω από τωρα 3 παιχνιδια που πιστευω ότι θα περασουν ειτε παιχτικα ειτε όχι…..:
315 2 1,60
351 2 1,70(είναι και το πιο σιγουρο απ ολα)
352 2 1,85

Εχω να κανω και μια προταση και για τη eurovision
Προτεινω ότι νικητης θα παρει από 241 μεχρι 260 ποντους με αποδοση 4,5 στον κωδικο 903