Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




















Καταρχην οφειλουμε να δωσουμε συγχαρητηρια στην καλομοιρα για την 3η θεση που μας εφερε στον διαγωνισμο.Για ακομη μια φοαρ το ανατολικο μπλοκ σαρωσε ολες ψηφισαν τη μαμα Ρωσια .Επιτελους κατι πρεπει αν γινει εχει καταντησει αηδια, ας γινει κατι.

Χτες τα πηγαμε μετρια αφου ειχαμε 2 στα 4 (χασαμε την Ελλαδα και τη Λυων)Δεν ξερω ποσοι από εσας ειδαν την Ελλαδα αλλα εμενα μου φανηκε ότι επαιζε το Αζερμπαιτζαν με την Ουγγαρια(ειδικα στο β μερος).Κατα τα λλα στη eurovision δηλαδη ο νικητης πηρε 278 ποντους και ως εκ τουτου νικητηριο στοιχημα είναι το από 260-280 και όχι το 240-260 που προτειναμε εμεις αλλα πισαμε την Καλομοιρα ότι θα είναι στην τριαδα με αποδοση 6 (το ειχα γραψει την τριτη . Παμε όμως στα σημερινα

315 2 1,60
Στη Β ιταλιας γινεται χαμος. Οι φημες δινουν και παιρνουν οι αποδοσεις αλλαζουν συνεχως εγω κραταω το 2 Λετσε για τι θελει μονο νικη για να ανεβει απ ευθειας ενώ η Μεσινα είναι αδιαφορη. Στο εξωτερικο το 2 εχει κατρακυλαει συνεχως .Τα υπολοιπα ματς και το ποια σημεια πεφτεουν στο εξωτερικο μπορειται να το δειτε παρακατω στις αποδοδσεις σε πτωση.

324 2 1,45
Η τρεβιζο θελει μονο νικη για να μπορεσει να σωθει απ ευθειας η μεσω του κανονισμου του +5 απο την Αβελινο. Με την Τριεστινα εχει καλες σχεσεις ,η Τριεστινα(παντελως αδιαφορη) εχει σημαντικες απουσιες οπως του πρωτου σκορερ Γκρανόκε (38/24) κ.α.Εννοειται οτι το 2 πεφτει παρα πολυ.

351 2 1,70
Όπως εγραφα χτες είναι το πιο δυνατο μου σημειο.Ο λογος απλος ότι σαν ομαδες δεν συγκρινονται η Κοτεπε(όπως λεγεται κανονικα) θα είναι η ομαδα που θα πεσει και η Χονκα την οποια αδικει η θεση που κατεχει στο πρωταθλημα αφου εχει πολύ καλο ροστερ. Στο 1,55 κατά μ.ο παιζεται εξω και το 1,7 του οπαπ είναι η μεγαλυτερη αποδοση που υπαρχει. Πεφτει πολύ και δεν αποκλειω να πεσει και στον οπαπ.

352 2 1,85
η Ιντερ Τουρκου εχει ξεκινησει πολύ δυντα το πρωταθλημα εχοντας 6-1-0 ενώ από την άλλη η Κουοπιο δεν ξεκινησε καλα εχοντας 1-1-4 .Επαληθευονται οι εκτιμησεις που θελουν την Ιντερ να είναι η ευχαριστη εκλπληξη του πρωταθληματος ενώ η Κουοπιο να κυνηγα την σωτηρια. Το 1,85 του οπαπ είναι και εδώ η μεγαλυτερη αποδοση που υπαρχει στα στοιχηματικα γραφεια.

435 1 1,50
Η Σαο Παολο πλεον δεν εχει το copa Libertadores και θα αφοσιωθει πλεον μονο στο πρωταθλημα και θα περασει νομιζω ένα ευχαριστο βραδακι κοντρα στην μετρια και με απουσιες Κοριτιμπα.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!