Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ

Όπως θα έχετε καταλάβει, το site υπολειτουργουσε τον τελευταίο μήνα, σιγά σιγά θα επανέλθουμε σε γνώριμους ρυθμούς, όπως τόσα και τόσα χρόνια. Γεμάτο το κουπόνι του Σ/Κ, όπου ξεχωρίζουν φυσικά το ντέρμπι του Μιλάνου σήμερα και φυσικά αύριο το δικό μας ντέρμπι των αιωνίων. Βεβαία στην κατάσταση που είναι ο Παναθηναικός δεν νομίζω ότι θα είναι ντέρμπι αλλά ποτέ δε ξέρεις αν και αυτά θα τα πούμε αύριο.
Πάμε στα σημερινά,

Α Γερμανίας: Χέρτα Πάντεμπορν 1 1,70 (16:30)
Η Χέρτα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν με 3 ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές και ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Παρ ότι στην πρεμιέρα έδειξε καλά στοιχεία αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 απ τη Μπάγερν. Το σημερινό παιχνίδι, όπως και να το κάνουμε, είναι must win, λίγο αδόκιμος ο όρος για 5η αγωνιστική αλλά τον χρησιμοποιώ σκοπίμως διότι είναι απ τα παιχνίδια που η Χέρτα περιμένει να τα πάρει. Απ την άλλη η Πάντεμπορν είναι απ τα φαβορί για τον υποβιβασμό, παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Χέρτα και να πάρει το παιχνίδι. Άσσος του 1,70.

Σουπερλιγκ: Βολος ΟΦΗ Goal/Goal 1.83 (17:15)
Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Ο ΟΦΗ εντυπωσιάζει, έχοντας δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ 3-1, επί του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού ενώ στην πρεμιέρα πήρε ισοπαλία 1-1 στο Βικελίδης. Απ την άλλη ο Βόλος, ξεκίνησε με 2 σερί νίκες, επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα και εν συνεχεία επί του Άρη. Ενώ φυσιολογικά ηττήθηκε με 5-0 απ τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη. Βέβαια το 5-0 τον αδικεί, μέχρι το 70 το σκορ ήταν στο 1-0, Έτσι όπως παίζουν οι δύο ομάδες, το αμφίσκορο μοιάζει εύλογη επιλογή.

Καλή τύχη.