Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: WE ARE BACK - FAIR Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ 1,83

Επιστρέψαμε λοιπόν!

Καλό μήνα και καλή στοιχηματική σεζόν να έχουμε! Αισίως μπαίνουμε στην 12 στοιχηματική σεζόν παρέα εδώ μέσα απ το Betsecret. Γενικά δε θα αλλάξουν πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στήλη θα ανεβαίνει όταν υπάρχει ενδιαφέρον και όχι απλά και μόνο για τα κλικ στο site. Είναι μία αρχή που έχω όλα αυτά τα χρόνια. 

Αυτή τη φορά βέβαια θα τα λέμε μόνο μέσα απ το Twitter καθ ότι όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, η χούντα του Ζούκενμπεργκ μας έχει κατεβάσει τη σελίδα. Συνεπώς προτάσεις για live και τα λοιπά θα έχουμε μόνο μέσα απ το Twitter. Εκεί όπου ήμουν απ τους πρώτους που ασχολήθηκα με τις προτάσεις για live Betting μέσα απ το Twitter εν έτη 2009! Και εκεί θα βασιστούμε και πάλι για να έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις.


Μην φλυαρούμε άσκοπα και πάμε στις προτάσεις,

Β Αγγλίας: Μπράντφορντ Κέμπριτζ 1 1,83 (17:00)
Η Μπράντφορντ θεωρείται βάσει αποδόσεων των μπουκ ως το νούμερο 1 φαβορί για την άνοδο και επιστροφή στη Λιγκ 1. Πέρσι έγιναν πολλά λάθη σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα και μοιραία επήλθε ο υποβιβασμός. Ωστόσο, παρ ότι έφυγαν αρκετοί παίχτες, έγιναν καλές μεταγραφές και το ρόστερ της είναι ποιοτικά αρκετά καλό ενώ εντυπωσιακή είναι και η στήριξη των οπαδών της όπου ξεπέρασαν τα 13 χιλ διαρκείας. Μεγάλο νούμερο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Απ την άλλη η Κέμπριτζ δεν κινήθηκε ιδιαίτερα στο μεταγραφικό παζάρι. Πέρσι σώθηκε οριακά, μόλις στο +6 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Φέτος αναμένουμε μία απ τα ίδια, θα παλέψει για τη ζωή της. Όσο και αν οι εκπλήξεις παραμονεύουν στις πρεμιέρες, το ρόστερ της Μπράντφορντ είναι ένα σκαλί πιο πάνω απ της Κέμπριτζ. Fair το 1.83.

Β Σκωτίας: Νταμπάρτον Ρειθ G/G 1.62 (17:00)
Όσα πάνε και όσα έρθουν οι δύο ομάδες στα μετόπισθεν, θυμίζουν παιδική χαρά. Ανολογιστείτε ότι σε 4 παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες για το Λιγκ Καπ, σημειώθηκαν συνολικά  24 γκολ. Η Νταμπάρτον φέτος έχει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού ενώ η Ρέιθ την άνοδο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα οπότε πάμε στο αμφίσκορο.

Καλή τύχη.