Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΟΥ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ...

Ως συνηθίζω να λέω τέτοιο σαβ/κο του Αυγούστου, όπου το κουπόνι αρχίζει και γεμίζει, καλό χειμώνα. Εντάξει προτρέχω λίγο αλλά πλέον αρχίζουμε και μπαίνουμε ξανά σε φουλ ρυθμούς. Ξεκίνησε η Πρέμιερ Λιγκ, η Γαλλία και έπονται Ιταλία, Γερμανία και Ελλάδα.

Να σας αναφέρω, ότι από την Πέμπτη είναι στον αέρα η νέα μας σελίδα στο Facebook, όπου ξεκινάμε πάλι απ το μηδέν οπότε μπείτε κάντε LIKE ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας στο live και ότι άλλο προκύπτει.

Πάμε όμως στα σημερινά,

Πρέμιερ Λιγκ: Γουότφορντ Μπράιτον 1 2,05 (17:00)
Η Γουότφορντ προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά, δεδομένου ότι έφτασε να είναι φιναλίστ του κυπέλλου Αγγλίας. Έχει έναν αξιόλογο προπονητή στον πάγκο, τον Χάβι Γκαρθία που φαίνεται ότι και εκείνος βρήκε το λιμάνι του. Στο μεταγραφικό παζάρι, δεν κινήθηκε ιδιαίτερα και προτίμησε να κάνει κινήσεις για να δώσει βάθος στον πάγκο. Κράτησε τον παιχταρά Ντιοκουρέ ενώ μπροστά με Ντίνι και Ντεουλοφέου είναι μια χαρά. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατή και υποδέχεται στην πρεμιέρα τη Μπραίτον που σώθηκε πέρσι με τη ψυχή στο στόμα, οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου μάλιστα δεν κέρδισε κανένα παιχνίδι στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Στη Μπράιτον είχαμε αλλαγή προπονητή απ τον αμυντικογενή Χιούτον στον πιο επιθετικής φιλοσοφίας Πότερ. Ο Πότερ που είχε περάσει και απ τη Σουόνσι. Το ποδόσφαιρο με τον Πότερ θα είναι πιο ελκυστικό αλλά απ την άλλη η αλλαγή συμπεριφοράς απ το ένα άκρο στο άλλο θα επηρεάσει θεωρώ τη Μπράιτον. Μετρημένες κινήσεις στις μεταγραφές με το ισοζύγιο να είναι θετικό. Στο δια ταύτα, θεωρώ ότι αφενός η ανωτερότητα της Γουότφορντ καθώς επίσης η αλλαγή φιλοσοφίας στη Μπράιτον, σε συνδυασμό με τον παράγοντα έδρα μας οδηγούν στον άσσο του 2,05. Σημειώστε πάντως ότι σε όλες τις εταιρίες παρατηρείται έντονη πτώση του Χ2. Αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε ΟΚ...

Α Σκωτίας: Φόλκερκ Ντάμπαρτον 1 1,55 (17:00)
Δε βλέπω κάποια έκπληξη. Είναι ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Η Φόλκερκ θεωρείται ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, σκεφτείτε ότι οι μπουκ την παίζουν στο 1,55 και απ την άλλη η Νταμπάρτον που θα παλέψει για την παραμονή της. Η Φόλκερκ κόλλησε την προηγούμενη βδομάδα στην πρεμιέρα στο 0-0 κόντρα στην Πίτεχερντ παρ ότι είχε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα όμως ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ.

Καλή τύχη.