Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλο χειμώνα λοιπόν! Όχι, εντάξει είμαι λίγο υπερβολικός αλλα πλέον το κουπόνι έχει πάρει τη χειμερινή του μορφή με ολα τα πρωταθλήματα να κάνουν σέντρα. Ξεκινάει τόσο το δικό μας οσο και το Καμπιονάτο. Άλλωστε ουνα φατσα ουνα ρατσα.

Πάμε στα σημερινά:

Σουπερλιγκ: Λαμια Παναθηναϊκός 2 1.95 (19:00)
Η Λαμια ειναι ο κακός δαίμονας των πρασίνων αφού τον έχουν αποκλείσει δύο συνεχόμενες χρονιές απ το κύπελλο. Ωστόσο φέτος τα πράγματα δε φαινεται να είναι ίδια. Απ τη μια η Λαμια εχει αποδυναμωθεί μετα τη φυγή των Μπερτόλιο και Μπαραλες αλλα και την παραίτηση του Μακη Χαβου αφου δεν τα βρήκε με τη διοίκηση στο οικονομικό. Στη θέση του ηρθε ο απειρος Αντωνίου για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Επίσης να σημειώσουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ομαδας Παπαϊωάννου έχει αποχωρήσει απ την ομάδα και γενικά το μέλλον δεν προμηνύεται ευοίωνο. Απ την άλλη στον Παναθηναϊκό ξεκινάει μια καλύτερη χρονιά. Υπο την εννοια οτι δεν υπάρχει η αφαίρεση βαθμών. Υπάρχει μια ομαλότητα. Έγιναν καποιες καλες κινήσεις. Δε χαθηκε καποια σπουδαια μονάδα ενω στα φιλικα ειχε πολυ καλη εικόνα. Ο Δωνης θα παρουσιάσει ενα καλοδουλεμένο σύνολο και νομίζω οτι θα μπει με το δεξί. Το διπλό ακολουθεί πτωτική πορεία και βρίσκεται στο 1.95.

Σουπερλιγκ: Αρης Οφη 1 1.45 (21:00)
Ο Αρης με 4 επίσημα παιχνίδια ήδη στα πόδια του υποδέχεται τον ΟΦΗ που παραδοσιακά εκτός Κρήτης εμφανίζει αδυναμίες και στην μεταγραφική περίοδο δεν κινήθηκε ιδιαίτερα. Επί της ουσίας παλι ο ΟΦΗ θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Αρης που λίγο έλειψε να κανει την μεγάλη ανατροπή με τη Μολντε όπου παρ οτι έχασε στο πρώτο ματς 3-0, στο δεύτερο νίκησε με το ίδιο σκορ, πηγε στην παράταση δέχθηκε το γκολ και αποκλείστηκε, με ψηλά το κεφάλι όμως. Έδειξε καλή εικόνα συνολικά αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στη Νορβηγία. Ειναι πιο έτοιμος απ τον ΟΦΗ και κατά συνέπεια δεν βλέπω έκπληξη.

Καλή τύχη.