Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ:ΒΓΆΖΟΥΝ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ

Τελευταία μερα του Αυγούστου σήμερα, ξεκινάει και το Μουντομπάσκετ έχουμε και γεμάτο κουπόνι όποτε παμε να δούμε τι βγήκε. Μεσοβδόμαδα το μόνο σημείο που ανέβηκε ήταν στο live η ανατροπή του ΠΑΟΚ σε αποδ 2.90, που μας πλήρωσε ωραιότατα.

Μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε σημείο που ανεβαίνει στο live. Υπενθυμίζω ότι είναι νέα σελίδα καθ οτι η προηγούμενη μας την κατέβασαν.

Παμε στα δικά μας,

Πρεμιερ Λιγκ: Σαουθαμπτον Μάντσεστερ Γιουν. 2 1.95 (14:30)
Παιχνίδι που ανοίγει τη σημερινή αγωνιστική ημέρα στην Πρεμιερ Λιγκ με τη Γιουναιτεντ να προέρχεται από δύο συνεχόμενες γκέλες, με την τελευταία ψυχρολουσία μεσα στο Ολντ Τραφορντ από την Κρισταλ Παλας οπου και ηττήθηκε με 1-2. Ο Σολσκιερ πάντως εμφανίστηκε καθησυχαστικός αν και βέβαια αντιλαμβάνεται και εκείνος οτι πλέον θα υπάρχει πίεση. Η Σοαυθαμπτον απ την άλλη ναι μεν δεν εντυπωσίασε στο Μπραιτον αλλα πηρε την 1η της νίκη με 0-2. Οι Άγιοι πέτυχαν δύο γκολ στο 55 και το 91. Στο μεσοδιαστημα πάντως η Μπραιτον είχε αρκετές φάσεις για να ισοφαρίσει. Γενικά η Σαουθάμπτον δεν δείχνει ιδιαίτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν ενώ σήμερα θα της λείψει ο σταρ Ρεντμοντ απ τα χαφ. Το διπλό ειναι δυαρακι και νομίζω ότι αξίζει να παιχτεί.

Σουπερλιγκ: Παναθηναϊκός ΟΦΗ 1 1.53 (19:15)
Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε με τη Λαμία σε αντίθεση με την εικόνα που είχε στα φιλικά. Γενικά δεν έβγαλε ενέργεια και θυμισε την περσινή ομαδα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Απ την αλλη ο ΟΦΗ ναι μεν πηρε αποτελεσμα απ τον Άρη αλλα επι της ουσίας είναι ακόμα ανέτοιμη η ομάδα. Στον Άρη μετα το 60 οι Κρητικοί έμειναν απο δυνάμεις. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός και να βγάλει αντίδραση. Ο ασσος στο 1.53.

Καλή τύχη.