Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΦΑΒΟΡΙ

Φτάσαμε αισίως στο τέλος της στοιχηματικής σεζόν όπου μπορω να πω ότι πήγε αρκετά καλά ειδικα τους τελευταίους μήνες όπου παμε τρένο.

Σήμερα όμως έχουμε τον μεγάλο τελικό, τον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Λιβερπουλ και την Τοτεναμ. Σε μια βρετανική μονομαχία στο Γουαντα Μητροπολιτανο της Μαδρίτης με διαιτητή τον Σλοβένο Σκομινα. 

Για την Λίβερπουλ ειναι ο 21ος τελικός ευρωπαϊκών διοργανώσεων όπου μετρα 11 κατακτήσεις. Αντίστοιχα είναι ο 5ος τελικός όπου μάλιστα είχε ξανα αντιμετωπίσει αγγλική ομάδα το 1972 τη Γουλβς όπου και κατέκτησε το κύπελλο.

Αμφότερες προέρχονται απο μεγαλειώδεις προκρίσεις κόντρα σε Μπρατσελονα και Αγιαξ αντίστοιχα στα ημιτελικά της διοργάνωσης, παιχνίδια που μένουν στην ιστορία.

Η Τοτεναμ εχει κανει εξαιρετική χρονιά. Βγηκε 4η στο πρωτάθλημα είναι και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλοδουλεμένο το σύνολο του Ποκετινο, εχει ομοιογένεια αφού δεν αλλάζει τον κορμό της απο χρόνο σε χρόνο. Επιστρέφει σημερα και ο Κειν που προπονήθηκε και παιρνει φανελα βασικού οπως και οι Βερτογκεν, Γουανιαμα και Γουινκς.

Απ την άλλη η Λίβερπουλ που έχασε το πρωτάθλημα στο νημα. Ήταν σταθερά καλή σε ολη τη σεζον. Ο Φαν Νταικ της έχει δωσει μεγαλη αξιοπιστία στα μετοπισθεν οπως και ο Αλισον κάτω απ τα δοκάρια. Μανε, Φιρμινιο και Σαλαχ μπροστά πετάνε φωτιές και κάπως ετσι η Λίβερπουλ βρέθηκε στον τελικό κάνοντας μια ιστορική ανατροπή κερδίζοντας με 4-0 τη Μπαρτσελονα στη ρεβανς του 3-0. Μια ανατροπή που εχει περάσει στην ιστορία πλέον. Πραγματικά απίστευτη. Επι των αγωνιστικών τώρα λογικά ο Φιρμινιο ξεκινα βασικός όποτε δεν υπαρχει αξιόλογη απουσία.

Εν κατακλειδι, θεωρώ ότι η Λίβερπουλ στο τελος θα ειναι εκεινη που θα σηκώσει την κούπα σε απόδοση 1.47.

Τόσο η Stoiximan όσο και η Bet365 έχουν δώσει μπόνους. Οι παλιοί ξέρουν τη στρατηγική μου που έχω αναλυσει και παλιότερα για να συνδυάσεις αυτες τις δυο προσφορές.

Για να μαθαίνουν ομως και οι νεότεροι θα ανέβει σχετικό αρθρο αργότερα.