Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Travelling with Betsecret: NOU CAMP EXPERIENCE - BARCELONA


Το παραπάνω video, ανέβηκε στη σελίδα μας στο Facebook, στις 20 Νοεμβρίου του 2017, μέσα απ το Κάμπ Νου της Βαρκελώνης. Αναμφίβολα δεν γίνεται να πας στη Βαρκελώνη και να μην ζήσεις έστω και λίγο απ τη μαγεία του Καμπ Νου. Είναι απ τα αξιοθέατα άλλωστε της πόλης. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 30 ευρώ και μπορείς να το προμηθευτείς είτε ηλεκτρονικά είτε εκείνη τη στιγμή (1-2 ευρώ πιο ακριβά).

Η ξενάγηση στο γήπεδο είναι μία πραγματική εμπειρία. όπου φτάνεις να κυκλοφορείς στα αποδυτήρια, στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου, στους πάγκους του γηπέδου και φυσικά στις εξέδρες. Η ξενάγηση είναι αυτοαθοδηγούμενη ώστε να περάσεις απ όλα τα μέρη και δεν έχει ξεναγό.


Σίγουρα το να περπατάς, μέσα απ τη "σήραγγα" και να ανεβαίνεις τα σκαλιά για να βγεις στον αγωνιστικό χώρο, σαν να σε περιμένουν 100 χιλ άτομα στην έξεδρα είναι ξεχωριστό συναίσθημα. Φυσικά γίνεται χαμός από κόσμο, οπότε καλό είναι να μην το επισκεφτείτε σε ώρες αιχμής. 


Παράλληλα, μόλις ολοκληρώσετε την ξενάγηση θα βρεθείτε στο μουσείο της Μπαρτσελόνα, που περιλαμβάνει όλη την ιστορία της Μπαρτσελόνα για να μαθαίνουν οι μικρότεροι και να θυμούνται οι μεγαλύτεροι. 


Τέλος, στο παρακάτω video, που επίσης αναρτήθηκε στη σελίδα μας στο Facebook στις 04 Μαρτίου του 2018 είναι απ το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, όπου θα δείτε την είσοδο των ομάδων και τον Μέσι να σκοράρει και το Καμπ Νου να ζει και πάλι ξεχωριστές στιγμές.





#BetsecretOnTour #Travelling #Travel #Vacation #Tourist #NouCamp #Barcelona