Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: LA GRANDE FINALE

Φτάνουμε αισίως στο τέλος των πρωταθλημάτων και της στοιχηματικής σεζόν. Είμαστε 1 με 2 στροφές πριν το φινάλε και φυσικά αυτό που διαβάζουμε εμείς τώρα, οι μπουκ το έχουν διαβάσει από χτες και συνεπώς δεν υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Κίνητρο παίζουμε και το ξέρουν οι μπουκ. Η αλήθεια είναι ότι φέτος είχαμε πολλές εκπλήξεις και το βλέπετε τι γίνεται στις επιλογές μας pre game. Εκεί όμως που πραγματικά πάμε τρένο και το έχετε δει αυτό σε Facebook και Twitter είναι στο live και θα πάμε δυνατά και αυτό το Σ/Κ.


Πάμε όμως στα σημερινά,

Γ Γερμανίας: Κότμπους Ααλεν 1 1,50 (14:30)
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα η Άαλεν είναι τελευταία στη βαθμολογία, έχει πέσει και η Κότμπους παίζει την ύπαρξη της και είναι μόλις στο +1 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την Μπραουσβάινγκ, που ίσως να θέλει και εκείνη βαθμούς για να σωθεί. Συνεπώς, θα μιλάμε για αυτοκτονία αν δεν πάρει το παιχνίδι κόντρα στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εποχιακός ο άσσος στο 1,50.

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ ΑΕΚ κατάκτηση ΠΑΟΚ 1,80 (20:30)
Τελικός κυπέλλου απόψε στο ΟΑΚΑ, στο άδειο ΟΑΚΑ, όπου θα υπάρχουν περίπου 1000 προσκεκλημμένοι. Μιλάμε για τελικό παρωδία. Εν πάση περιπτώσει, ο ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως αν ευνοήθηκε ή όχι από διάφορους εξωγενείς παράγοντες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, δίκαια το κατέκτησε και μάλιστα αήττητος. Ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και οι παίχτες του είχαν ένα πάθος που ξεχείλιζε και σήμερα ψάχνει το δεύτερο νταμπλ στην ιστορία του, χωρίς τον μεγάλο αρχηγό του Αντ. Βιερίνια ο οποίος είναι εκτός λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Απ την άλλη η ΑΕΚ, κινήθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα καθ όλη τη χρονιά, αναμενόμενο δεδομένου ότι όπως έγραφα απ το περασμένο Σεπτέμβρη δε γίνεται η ομάδα να παίζει Τσάμπιονς Λιγκ και ο Τίγρης να μην κάνει αξιόλογες μεταγραφές. Απλά δεν γίνεται. Η αποχώρηση Ουζουνίδη ήταν λίγο έως πολύ φυσικό επακόλουθο και η επάνοδος Χιμένεθ όμως δεν άλλαξε και τρομερά την κατάσταση. Σήμερα έχει την ευκαιρία να σώσει μία χαμένη χρονιά. Ωστόσο, αν και σε έναν τελικό είναι εύκολο να εκτεθείς όταν κάνεις μία εκτίμηση, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω απ την ΑΕΚ και στο τέλος της βραδιάς θα φωταγωγηθεί και πάλι ο Λευκός Πύργος.

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε σε Facebook και Twitter.