Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή έχοντας το απόλυτο στο site ενώ και στο live παρ ότι είχαμε 2 στα 4, το συνολικό πρόσημο είναι θετικό και άφησε καλό κέρδος η χθεσινή μέρα. Μην το ματιάσουμε αλλά πάμε τρένο, το έχετε δει άλλωστε. Ο δείκτης Roi στο live στο 32%(!!!) δεν χρειάζεται να πούμε και τίποτε άλλο.


Πάμε στα σημερινά,

Α Ολλανδίας: Γκρόνιγκεν Φορτούνα 1 1,45 (15:30)
Η Γκρόνιγκεν με τις δύο σερί ήττες δεν κρατά την τύχη πλέον στα χέρια της για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αφού έχει καταλήξει στην 9η θέση. Ωστόσο, απέχει μόλις 2 βαθμούς απ την 8η θέση και άρα έχει ακόμα ελπίδες. Είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική και η Φορτούνα απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη (όχι μαθηματικά αλλά πρακτικά). Εκτός έδρας η Φορτούνα χάνει απ τα αποδυτήρια (2-2-12). Η Γκρόνιγκεν εντός έδρας είναι δυνατή, παίζει το τελευταίο της χαρτί για τα πλέι οφ, δεν βλέπω έκπληξη, fair το 1,45.

Α Ισπανίας: Βαγιεκάνο Βαγιαδολιδ 2 1,95 (19:30)
Καταρχήν και στην Ισπανία είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα στις 19:30. Η Βαγιεκάνο είναι υποβιβασμένη και μαθηματικά ενώ η Βαγιαδολίδ είναι στο +1 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Βαλένθια και άρα αντιλαμβάνεστε το σημερινό παιχνίδι είναι must win. Οι δύο ομάδες σε επίπεδο οπαδών είναι αδελφοποιημένα σωματεία και μάλιστα σήμερα οι οπαδοί της Βαγιεκάνο, επειδή η διοίκηση της ομάδας έδωσε ακριβά εισιτήρια σε αυτούς της Βαγιαδολιδ, θα τους δώσουν δωρεάν τα διαρκείας τους για να παρακαλουθήσουν το σημερινό παιχνίδι. Κάτω απ αυτές τις συνθήκες παίζω το διπλό και ας χαθεί. 

Καλή τύχη.