Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Αισίως έχουν απομείνει πλέον μόνο οι καθυστερήσεις για το κλείσιμο της στοιχηματικής χρονιάς. Ήδη τα μεγάλα πρωταθλήματα κάποια αυτό το Σ/Κ κάποια το επόμενο ρίχνουν αυλαία. Όπως έχω τονίσει επανελλημένως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, προφανώς παίζουμε κίνητρο, προφανώς το γνωρίζουν οι μπουκ και ακόμα πιο προφανή είναι και τα σημεία με εποχιακές αποδόσεις. 

Βλέπετε ότι τόσο τον Απρίλιο όσο και τον Μάιο, έχουμε πάει τρένο και χτες πλήρωσε για πολλοστή φορά η δυάδα στη Γαλλία, ανέβηκε από την Πέμπτη για να προλάβουμε αποδόσεις σε κάπως αξιοπρεπή επίπεδα. Τα είχα σημειωμένα απ τη Δευτέρα αλλά οι αποδόσεις βγήκαν Πέμπτη. 

Σήμερα έχουμε και Eurovision μέσα σε όλα, λέω την αμαρτία μου, αλλά είναι η πρώτη φορά στα 11 χρόνια λειτουργίας του site, που δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Θυμάστε και οι παλαιότεροι ότι είχαμε πάντα εκτενή κείμενα, προτάσεις και συνήθως ένα πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας, εν τούτοις φέτος δεν πρόλαβα να ασχοληθώ.


Πάμε στα σημερινά,


Γ Γερμανίας: Φορτούνα Κολωνίας Σονένχοφ 2 1.66 (14:30)
Τελευταία αγωνιστική για τη Γ Γερμανίας με τη Σονενχοφ να θέλει νίκη και μόνο νίκη για να σωθεί. Ευτυχές για εκείνη το γεγονός ότι πηγαίνει στην υποβιβασμένη Φορτούνα Κολωνίας. Και το ακόμα πιο ευτυχές για εκείνη είναι ότι κρατά την τύχη στα χέρια της παρ ότι βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού διότι από πάνω της η Κότμπους παίζει με τη Μπραουσβάινγκ. Άρα είτε ή μία, είτε η άλλη είτε και οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Νικά λοιπόν η Σονένχοφ και σώνεται. Η Φορτούνα θα έχει και απουσίες σήμερα. Παρατήρησα ωστόσο άνοδο του διπλού η οποία με προβλημάτισε. Οι Γερμανοί είναι γνωστό ότι δεν χαρίζονται αλλά μου κανε εντύπωση η άνοδος του διπλού.


Α Γαλλίας: Μονακό Αμιαν 1 1,60 (21:00)
Προτελευταία αγωνιστική στη Γαλλία και η Μονακό είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, βασικά είναι ισόβαθμη με την Καεν που απλά λόγω ισοβαθμίας βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η Μονακό έχει μπλέξει και έχει μπλέξει άσχημα αν σήμερα δεν κερδίσει. Διότι εγώ να σας πάρω το σενάριο ότι η Καέν χάνει απ τη Λυών και η Μονακό δεν κερδίζει τότε η Μονακό θα πάει στην τελευταία αγωνιστική στο +1 απ την Καέν. Η Μονακό θα παίξει εκτός με τη Νις (δύσκολο παιχνίδι) και η Καεν εντός με τη Μπορντό. Άρα η Καεν κερδίζει και η Μονακό θα πρέπει να βγάλει διπλό μέσα στην έδρα της Νις κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Κακά τα ψέματα όμως, σήμερα είναι το κομβικό παιχνίδι. Η Μονακό του Ζαρντίμ έχει ποιοτικό ρόστερ, δεν είναι για ρόστερ υποβιβασμού και αναμένω αυτη την ποιότητα να δείξει και σήμερα. Προφανώς και η Αμιαν δεν είναι αδιάφορη και θέλει και εκείνη βαθμούς για να σωθεί αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, αναμένω να μιλήσει η κλάση του Φαλκάο, του Σεσκ, του Λοπες και των υπολοίπων.


Καλή τύχη και τα λέμε σε Facebook kai Twitter.