Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: BET ALERT - ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ

Κοιτάζοντας ήδη τα παιχνίδια του σαβ/κου μιας και ήδη βρισκόμαστε λίγο πριν το φινάλε των πρωταθλημάτων, θα ήθελα λίγο να σταθούμε στα παιχνίδια της Παρασκευής για να προλάβουμε και τις αποδόσεις.

Ειδικότερα στο παιχνίδι της Σοσό με τον Ερ. Αστέρα στη Ligue 2. Η Σοσό παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, είναι μόλις στο +1 απ την Αζαξιό που βρίσκεται στα μπαράζ του υποβιβασμού και υποδέχεται την Παρασκευή σε παιχνίδι must win τον τελευταίο και υποβιβασμένο Ερ. Αστέρα. Είναι απ τα παιχνίδια που αν θέλεις να μείνεις στην κατηγορία οφείλεις να τα κερδίσεις, τόσο απλά. Πόσο μάλλον όταν την επόμενη βδομάδα παίζει εκτός με τη Λοριάν στην προτελευταία αγωνιστική. Η οποία Λοριάν ίσως και να καίγεται για βαθμούς για να μείνει στα πλέι οφ ανόδου. Ο άσσος τιμάται αυτή τη στιγμή στη Stoiximan σε απόδοση 1,75. Είναι λάθος και θα πέσει η απόδοση ίσως και οριακά κάτω απ το 1,60.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Παρασκευής, θα κρατήσουμε και τον άσσο της Βάαλβαικ κόντρα στην ΦΚ Αιντχόφεν. Τελευταία αγωνιστική της Β Ολλανδίας. Η Βάαλβαικ έχει 56 βαθμούς και είναι οριακά εκτός πλέι οφ. Από πάνω της είναι η Χέλμοντ με 57 βαθμούς και η Ναιμέγκεν με 57 βαθμούς. Πρακτικά λοιπόν θέλει νίκη και μόνο νίκη δική της και παράλληλα να μη νικήσει είτε η Χέλμοντ είτε η Ναιμέγκεν. Τόσο η Χέλμοντ όσο και η Ναιμέγκεν έχουν δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά η Χέλμοντ παίζει εκτός με την πρωτοπόρο Τβέντε και αντιλαμβάνεστε ότι είναι δύσκολο να φύγει με βαθμό από εκεί μέσα ενώ η Ναιμέγκεν φιλοξενείται στην έδρα της Μάαστριχτ που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Η ΦΚ Αιντχόφεν είναι αδιάφορη. Συνεπώς, η Βάαλβαικ με νίκη θα είναι με το 1,5 πόδι στα μπαράζ ανόδου. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Ο άσσος στο 1,72 είναι μεγάλος στη Bet365, αναμένω να σορταριστεί ίσως και κάτω απ το 1,60.

Κλείνω τις προτάσεις, με τον άσσο της Σεβίλλης κόντρα στη Λεγκανές. Σεβίλλη και Χετάφε δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την 4η θέση. Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες διότι καραδοκεί και η Βαλένθια. Πόσο μάλλον εντός έδρας. Και πόσο μάλλον όταν έρχεσαι και από ήττα. Η Λεγκανές είναι στο +7 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και μάλλον σωμένη με 3 αγωνιστικές να απομένουν. Ο άσσος στο 1,40.