Σάββατο 27 Απριλίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: MUST WIN & ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ (7ημερών) ΣΤΟ 3,50

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!

Διανύοντας μέρες κατάνυξης και κορύφωσης της εβδομάδας των παθών του Χριστού είναι κάθε χρόνο άβολο να μιλάς για την Σκάνθορπ και την κάθε Σκάνθορπ, παρ' όλα αυτά απ τη στιγμή που υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση αυτό το Σ/Κ, δε γίνεται διαφορετικά. Όπως θα δείτε και παρακάτω επέλεξα δύο άσσους απ την Αγγλία, αποκλειστικά με βάση το κίνητρο ενώ απομένουν μόλις 2 αγωνιστικές για φινάλε.

Τσάμπιονσιπ: Μίντλεσμπρο Ρέντινγκ 1 1,70 (17:00)
Η Μίντλεσμπρο μετά την ήττα απ τη Νότιγχαμ με κάτω τα χέρια με 3-0, έπεσε απ την 6η θέση και πλέον είναι μεν ισόβαθμη με τη Ντέρμπι αλλά η Ντέρμπι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Όπερ και σημαίνει ότι η Μίντλεσμπρο που αυτοκτόνησε τις τελευταίες αγωνιστικές οφείλει να κάνει το 2 στα 2 και απο εκεί και πέρα να περιμένει δύο γκέλες απ την Ντέρμπι στα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει. Και τα τρία παιχνίδια της Ντέρμπι είναι δύσκολα αφού παίζει με Μπρίστολ Σίτι, Σουόνσι και Γουεστ Μπρομ. Δύσκολα σε κάποιο εξ αυτών δε θα κάνει γκέλα. Ενώ η Μίντλεσμπρο τελευταία αγωνιστική παίζει με την μάλλον αδιάφορη τότε Ρόδεραμ γιατί θα έχει υποβιβαστεί. Σημειώστε ότι η Μπρίστολ Σίτι και εκείνη κυνηγά την άνοδο, με νίκη σήμερα επί της Ντέρμπι είναι εκείνη που θα μπει 6αδα, έχει παιχνίδι λιγότερο και παίζει με Χαλ και Μίλγουολ εκτός έδρας. ΟΚ αμφότερες αδιάφορες αλλά στην Αγγλία δε χαρίζονται.Συνεπώς, θεωρώ ότι αν σήμερα κερδίζει η Μίντλεσμπρο όλα γίνονται.

Με βάση την ως άνω ανάλυση, επιλογή θα αποτελέσει:

Μίντλεσμπρο Να μπει 6αδα σε απόδοση 3,50

Α Αγγλίας: Σκάνθορπ Μπράντφορντ 1 1,72 (17:00)
Και εδώ προτελευταία αγωνιστική. Η Σκάνθορπ είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -1 απ τη σωτηρία όπου βρίσκονται δύο ομάδες με 47 βαθμούς. Η Σκάνθορπ είναι σε τραγική κατάσταση αλλά εδώ σε ένα 90λεπτό παίζεις μία χρονιά. Ή κερδίζεις την υποβιβασμένη, τελευταία Μπράντφορντ ή πέφτεις και εσύ μαζί της. Τόσο απλά... τα υπόλοιπα λόγια περιττεύουν...

Καλή τύχη.