Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: COME BACK ΜΕ MUST WIN & ΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΊΑ

Καταρχήν να απολογηθώ πρώτα για την απουσία απο το site την τελευταία βδομάδα αλλα μια ίωση και ενα επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη με κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης. 

Υπό κανονικές συνθήκες θα έβγαινα, και με τα γνωστά live video, απ τη Θεσσαλονίκη αλλά η χούντα του Ζουκενμπεργκ έχει φροντίσει να κατεβάσει τη σελίδα μας απ το Facebook εδώ και ένα μήνα.

Εν πάση περιπτώσει και για να μην πλατιαζουμε περαιτέρω, δυο σημεια κράτησα για σημερα και ενα βολικό Χ.

Στις 14:30 η Χοφενχαιμ υποδέχεται τη Χέρτα με την απόδοση του άσσου να γνωρίζει μεγάλη πτώση και πλεον να βρίσκεται ακομα κ κάτω από το 1.40. Θεωρώ ότι ο άσσος προσφέρεται ως βάση για ενα δελτίο με τη Χοφενχαιμ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, να σκοράρει για πλακα κ να κυνηγά την 6αδα και απ την άλλη η Χερτα και αδιάφορη είναι και απουσίες έχει σημαντικές και αδυναμίες εκτός έδρας έχει. Φυσιολογικά λοιπόν ο άσσος κυμαίνεται στο 1.40.

Στις 18:00, η Σεντ Ετιεν υποδέχεται την Μπορντό. Μετα την γκελα της Λυων την Παρασκευή όπου εχασε και απ τη Ναντ πλεον η Σεντ Ετιέν έχει χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και να βρεθεί στο -3 απ τη Λυών, αρκεί ομως να μην πετάξει παλι στα σκουπίδια το δώρο της Λυων οπως την προηγούμενη εβδομάδα όπου ήρθε 2-2 με την Αμιαν. Η Μπορντό ειναι αδιάφορη εχει και σημαντικές απουσίες ενώ στα τελευταία 6 παιχνίδια μέτρα 4 ισοπαλίες. Must Win λοιπόν για τη Σεντ Ετιεν και παμε με τον άσσο.

Κλείνω τις προτάσεις με το βολικο Χ στο Σασσουολο Παρμα σε απόδοση 4.00 στην Ιταλία. Αν δει κάποιος τη βαθμολογία θα δει οτι ο ενας βαθμός ειναι ότι πρέπει και για τις δυο ομάδες. Ωστόσο, παρατηρείται έντονη πτώση της απόδοσης του ασσου, υποθέτω λόγω των απουσιών της Παρμα, μεταξύ των αποντων και αυτή του αρχισκορερ Ζερβινιο.

Καλή τύχη