Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΡΕΙΣ ΒΟΛΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Κακές επιλογές χτες, μπλέξαμε με τα βοσκοτόπια σε Αγγλία και Σκωτία και εν τέλει την πατήσαμε. Ειδικά το Καούντεμπιθ Ενδιμβούργο που ήρθε 4-1, μου προξένησε τεράστια εντύπωση. Το Ενδιμβούργο πρακτικά έχασε την ευκαιρία να μείνει στο κατόπι της Πιτεχερντ, η οποία απ τη στιγμή που άκουσε ότι το Ενδιμβούργο χάνει δέχτηκε τρία γκολ. Ούτε οι Ιταλοί δεν θα έφτιαχναν τέτοιο σκηνικό. Στο live, στο Twitter, πήγε καλά έχοντας 3 στα 5 και με καλές αποδόσεις.

Πάμε στα σημερινά,

Α Γαλλίας: Τουλούζ Ναντ Χ 3,20 (16:00)
Δεν σας κρύβω ότι ήταν απ τα πρώτα παιχνίδια που είχα σημαδέψει για ισοπαλία απ την Πέμπτη. Αν και η χθεσινή μεγάλη έκπληξη της Ντιζόν έδωσε άλλο ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς. Η Τουλούζ έχει 32 βαθμούς και η Ναντ 31, όπερ και σημαίνει ότι είναι στους 8 και 7 βαθμούς αντίστοιχα διαφορά απ τη γραμμή του υποβιβασμού. Απομένουν άλλες 7 αγωνιστικές. Κοίταζοντας και το πρόγραμμα στη συνέχεια, η ισοπαλία θα αφήσει ικανοποιημένες αμφότερες τις ομάδες, ειδικά τη Ναντ που έχει και δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια μιας και παίζει με Λυών, Αμιάν και Μαρσέιγ στα καπάκια. Η Τουλούζ έχει 11 ισοπαλίες ήδη στο πρωτάθλημα, ε ας την κάνει σήμερα 12 και να φυγουν όλοι αγκαλιασμένοι.

Α Ιταλίας: Κάλιαρι Σπαλ Χ 3,10 (16:00)
Απ τη μία η Κάλιαρι είναι στην 12η θέση, με 33 βαθμούς και στο +6 απ τη Μπολόνια και απ την άλλη η ΣΠΑΛ στην 15η θέση με 32 βαθμούς και στο +5 επίσης απ τη Μπολόνια. Η Κάλιαρι προέρχεται απ την ήττα με 2-0 επί της Γιουβέντους και η ΣΠΑΛ από μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο που της έδωσε μεγάλη ανάσα. Η Κάλιαρι έχει κάνει και εκείνη τρεις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, νομίζω ότι και εδώ η ισοπαλία δεν δυσαρεστεί κανέναν και μπαίνει ένας ακόμα βαθμός στο σακούλι. 

Β Ιταλίας: Κοζέντσα Κροτόνε Χ 2,90 (21:00)
Κλείνουμε με μία ακόμα βολική ισοπαλία αυτή τη φορά απ τη Β Ιταλίας. Κοζέντσα και Κροτόνε είναι οι δύο ομάδες που βρίσκονται πάνω απ τα πλέι αουτ του υποβιβασμο, στο +5 και +3 αντίστοιχα. Ο λόγος που πάω στην ισοπαλία δεν είναι τόσο ότι με το βαθμό σώνονται κάθε άλλο. Απλά, αναμένω ένα προσεχτικό παιχνίδι από αμφότερες τις ομάδες, η ήττα οδηγεί σε μπελάδες όποια ομάδα χάσει η ισοπαλία δεν καταστρέφει καμία απ τις δύο. Η Κοζέντσα θα έχει έναν αέρα ακόμη ενώ και η Κροτόνε που εκτός έδρας δεν έχει μεγάλη δυναμική ακόμα και η Φότζια να κερδίσει στο εξ αναβολής παιχνίδι που έχει (γιατί έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) θα είναι ακόμα από κάτω της. Συνεπώς και εδώ πάμε στη μοιρασιά.