Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΣΠΑΣ ΚΑΙ Η ΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Και εκεί που κάθομαι αμέριμνος χαζολογώντας στο Facebook, βλέπω ξαφνικά τη σελίδα μας, να είναι ξανά στον αέρα. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είμαστε ξανά λοιπόν στο Facebook οπότε πλέον θα επανέρθουμε σε γνώριμους ρυθμούς και ελπίζω στο μέλλον να μη χρειαστεί πάλι να έχουμε ανάλογα περιστατικά. 



Εν πάση περιπτώσει, μην χρονοτριβούμε άσκοπα και πάμε στα σημερινά:

Α Ισπανίας: Θέλτα Χιρόνα 1 2,00 (14:00)
Να γράψω και εγώ το κλασικό σε τέτοια παιχνίδια. Ο θάνατος σου η ζωή μου είναι το ματς, Με τη Θέλτα να βρίσκεται μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Βαγιαδολίδ ισόβαθμη μαζί της στους 32 βαθμούς κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Χιρόνα στο +2 απ τη γραμμή του υποβιβασμού στους 34 βαθμούς. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες. Η Θέλτα προέρχεται από δύο σερί ανατροπές εντός έδρας με απίστευτο χαρακτήρα και πάθος και φυσικά σήμερα θα έχει πίσω τον ηγέτης της Ιαγο Άσπας ο οποίος ανάνεωσε και το συμβόλαιο του έως το 2023. Το Μπαλαίδος θα είναι γεμάτο, ο κόσμος πιστεύει στην σωτηρία και απ την άλλη η Χιρόνα βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, εκτός έδρας τσιμπά πιο εύκολα βαθμούς απ ότι εντός, είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά η έδρα και η φανέλα δίνουν μεγάλη ώθηση στον άσσο. Δυαράκι η απόδοση.

Α Ιταλίας: Γιουβέντους Φιορεντίνα 1 1,53 (19:00)
Η Γιουβέντους προέρχεται απ τον αποκλεισμό σοκ απ τον Αγιαξ μέσα στο Τορίνο. Λάθη πολλά απ τον Αλέγκρι στο στήσιμο της ομάδας, δίχως πλάνο και με τον Κριστιάνο να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Αποτυχημένη η χρονιά για τη Γιούβε διότι δεν το λες και επιτυχία ότι πήρε το πρωτάθλημα. Θέλει σήμερα ένα βαθμό για το τυπικό της υπόθεσης. Άνοιξε συζήτηση για αντικατάσταση του Αλέγκρι αν και ο Ανιέλι έσπευσε να πει ότι συνεχίζει με Αλέγκρι. Σήμερα κόντρα στους Βιόλα θα ψάξει μία νίκη βάλσαμο για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πάρει και τυπικά το πρωτάθλημα. Ίσως αποτελέσει και κίνητρο οι 100 βαθμοί αν έχει το απόλυτο μέχρι το τέλος. Η Φιορεντίνα θα έχει το μυαλό της στο παιχνίδι κυπέλλου με την Αταλάντα την Πέμπτη.

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκάστλ Σαουθάμπτον Χ 3,00 (19:30)
Έχουμε και λέμε, η Νιουκάστλ είναι στους 38 βαθμούς και στο +7 απ τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Σαουθάμπτον είναι στους 36 και στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Απομένουν ακόμα 4 αγωνιστικές. Αν ήμασταν στην Ιταλία, το Χ θα έδινε 2,50. Στην Αγγλία να κάτσουν και να παίξουν για το Χ, δεν είναι στην κουλτούρα τους. Ωστόσο, είναι προφανές ότι βαθμολογικά με το Χ θα φύγουν αμφότερες αγκαλιασμένες απ το γήπεδο. Αμφότερες είναι οι ομάδες με τα περισσότερα Χ στην κατηγορία οπότε θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο.

Καλή τύχη και απ το μεσημεράκι και μετά τα λέμε στο Facebook και Twitter.